22 år imorgon ..jag menade 18 *host*

För ett litet tag sen så satt jag och funderade över om jag var 20 eller 21 år, det är nämligen så att jag fortafarande tror att jag är 18 om någon frågar..
Och en del tror att jag är 17..och alltid på bussen får jag frågan om jag ska ha ungdoms biljett.
Jag tycker bara det är kul att se yngre ut än vad man egentligen är..men 22 asså nä nu får det stanna där :S Man brukar ju drabbas av en kris i 40-års åldern, men min kom nog vid 20...
Det blir ett litet "kalas" på eftermiddagen och på förmiddagen ska jag på astma undersökning nej jag har inte astma men det måste uteslutas...

Sen har jag tider att passa varje dag..och tro mig det är stressande som 17 för jag e rädd att missa en tid i all hast.
Läste nyss på GT om vilka parfymer som får en kille i säng..den som kom på andra plats var DKNY Be delicious..tur man har den då ;) haha
Jag tror faktiskt på sånt. Om man går förbi en kille med en god parfym så vänder man sig om och tittar en gång till.... :)

På fredag blir det en hemlig grej kl 10...vad har jag nu hittat på tror ni?

1. Möte grannar emellan hos Uddevallahem för att jag anser någon abo achmed ovan på mig extremt störande då dennes böne alarm går igång 5 gånger per dygn...speciellt den gången mitt i natten är extra störig då det följs av 103 skrikande "allah o akbar" repliker...

2. Rättegång för ett bråk i tvättstugan..någon abo achmed står och öser i vatten i min tvättmaskin för denne tror att man skyndar på förloppet då...så man sedan kan slänga tvätten på golvet och ta maskinen...

3. Förhör angående att mina supersnygga 18 tums fälgar försvann spårlöst...och återfanns ett dygn senare på abo achmeds bil intill,,undra vad dom gör där?!

4. eller så ska jag helt enkelt bara till frisören......

Obs!! Endast ironi..inget annat!
Men böne alarmen är faktiskt lite roliga på riktigt...typ om man är inne på en kompis dator och denne är muslim...så kanske man läser någon blogg eller något..och från ingenstans i 120 decibel så kommer det upp ett alarm..man bara...WTF hände liksom?! haha Man tror typ att datorn krashade eller något... Samma sak på tvn..man kollar på ett program..och araber har ofta på tvn väldigt högt..och helt plötsligt så kommer det ett alarm i den dubbla ljudnivån mot vad som redan är... typ som våran reklam är ofta högre ljudnivå.. kan ni tänka er? :)

Jag har otroligt många sånna roliga saker jag skulle kunna ta upp här..om olika skillnader mellan araber och svenskar..kulturerna.. men just nu är jag för trött för det.


Men kan bjuda på en då...
Om man hälsar på hos en familj så kommer det in en bricka med te...och vad tror ni fattas?
Jo SOCKER..och tänk er att man ska gärna ta en 4 koppar...och man ska helst inte tacka nej.

Nu ska jag mata lilleman och sen sova...:)
Natti




Makeup i bilder...

Så här kan det se ut när jag sminkar mig till vardags....


Helt osminkad....(anledningen till varför jag sminkar mig) hahah :)


Foundation...


Puder...


Rouge...


Kajal..


Mascara, kajal under och ögonbrynspenna..


Lipliner och läppglans...finish!


Och detta är vad jag använder...haha det trodde ni inte va?!

Jag kollade upp igår vad jag behöver göra för att få ordning på mitt slitna hår hos frisören...
han tyckte det skulle toppas en bra bit, blondera utväxten samt topparna för att få en fräsh look..och använda ett bättre värme skydd... Ska gå och fixa det någon dag...

Alltså varför..VARFÖR vann inte Azerbajdzjan iställer för tyskland?
Här har ni låten som BORDE ha vunnit..  




Eurovision song contest 2010 vem vinner?

Azerbajdzjan eller Tyskland vad tror ni?!

Internet dog

Mitt internet bara slutade fungera..och jag gjorde verkligen ALLT för att få igång det..drog ur ALLA sladdar till routern och modemet över natten...återställde drivrutiner, tog bort brandväggar, uppdaterade AVG..allt allt allt.. men nä min dator fick ingen kontakt med leverantören typ.
Men efter 2 dagars krångel kom det igång av sig själv....

Idag kom jag på att det var ansiktsmålning på McD så jag rusade in i duschen och gjorde iordning alla fort som tusan för timmarna bara springer iväg.
Först köpte jag en top som jag funderat på över natten om detf var ett bra köp eller inte och jag kom fram till att jag skulle köpa den eftersom det bara fanns en kvar och jag skulle få ångest annars haha
Sen McD och ansiktsmålning..
Sen fick jag ett impulsryck och fixade tid hos frisören till barnen så dom klippte sig :)


2 glada tjejer målade till hundar..


Nyklippta..


Min guldklimp i sin snygga addidas dress....


Från igår...

Tandläkaren

Kom nyss hem från tandläkaren, dom gjorde en undersökning bara. 3 tänder som skall lagas som jag redan visste om..jag känner direkt om jag har ett hål i en tand.
Familjerätten ringde mig igår, dom skulle ringa igen nästa vecka och boka in en tid.....roligt..
Angelo sitter och leker i babysittern och vi ska snart gå och hämta Emelina och Tindra från dagis.
Kl 14 idag istället för 15.30 för att jag fick ha dom extra tid där igår för ett ärende.

Haha var inne snabbt på ica och köpte mjölk..en av personalen började gulla lite med Angelo..och sen ville hon hålla honom..hon var helt till sig haha :)
Samma inne hos tandläkaren så ville en som satt i väntrummet ha han medans jag var inne hos tandläkaren..men så roligt ska vi inte ha det..tur hon hade en egen tandläkartid moahah :)
Och varje gång på bussen numera när jag ska betala så får jag alltid frågan" ungdom eller"? man bara ehhh nää vuxen men tack för komplimangen lixom...folk tror fortfarande att jag är 16-17 år...haha undra hur länge till dom ska tro det ...

Emelina har bestämt att vi ska till lekplatsen idag efter dagis..jag har ingen talan idag för jag har sagt varje gång att idag kan vi inte för vi ska hem och äta nu...tex..
så idag får jag gå med på det.

Jag ska försöka få med mig kameran dit och lägga upp bilderna sen :)

Åh vad arg jag är..

Angelos pappa har satt igång igen...nu ska han gå till rätten för att få ha sin son varje helg från kl 9-9....eller få hela vårdnaden..vilket land tror han vi befinner oss i egentligen.
Han kanske missade vad som gäller i detta landet när han kom hit.
Eller glömde hjärnan på planet vem vet...
Men noway att han ska sova över hos honom när han bara är två månader.
Sen frågade han om man kunde mata honom med vanlig mjölk...hur dum får man bli?

Jag skulle gärna vilja se den räkningen på rättegångskostander och ett misslyckat försök!
För detta kommer han inte lyckas med..han får träffa honom men inte att han sover över där när han är såhär liten. Punkt.

Nu ska jag sova..om jag nu lyckas med det.. Natti :)

Äntligen

Vet ni vad?...barnen sov i sina egna sängar hela natten idag!!!
Det går inte att beskriva hur tyst och lugnt det var och hur bra alla sov.
Dock började dom bråka direkt dom vaknade imorse..dom kan inte vara i samma rum utan att bråka med varandra..dom tävlar om allt och den ena ber den ande att säga något till mig för att den andra vet att det blir ett nej till svar haha..listiga va. Så jag hör liksom Emelina säga "Tindra..kan du fråga mamma om vi får ta godis" haha

Sen om Emelina försöker säga något till mig så börjar Tindra genast säga "lalalalalalallalalalalal" för att jag inte ska höra. eller så börjar dom "jojojojojojoj" och "nänänänänänä" om dom e sura på varandra.

Att skylla ifrån sig på den andre eller till och med på våran katt händer ett par gånger om dagen haha Emelina kan typ säga "Det var inte jag som hällde ut vatten på golvet, det var katten"  så ser jag katten på balkongen typ haha

Nu vet ni hur det är att ha två tjejer med 14 månaders ålderskillnad...tänk er då när dom e 15år....hoho då får deras pappa ta över haha :)

Idag är det städ dag..så roligt ska jag ha det.. sen går vi väl ut en sväng och går.



Bilder


En 2-månaders bebis


Emelina ville mata Angelo


Tindra har fått lite lockar :)

Dötrött

Kom precis hem och har släng i fisken i stekpannan...
Vi utforskade skogen lite för jag visste att man kunde komma till emaus den vägen.
Tro det eller ej men jag hittade dit på första försöket haha..stackars barn som fick gå hela vägen..men dom skulle bestämt dit och kolla på djuren.
Nu har vi precis ätit smörgåsar för barnen var jättehungriga så nu klarar dom sig tills fisken e klar utan att bråka och vara gnälliga..man får liksom hitta en bra taktik med tre barn så det inte blir så mycket skrik och gnäll..men det går faktiskt superbra.

Nu börjag det lukta jasmin ris och kryddad fisk här :P
Så nu ska vi strax äta...ska lägga in lite bilder under kvällen.


Lördag

Min son ville bestämt inte ha sov morgon av någon anledning..och jag var helt slut i princip eftersom jag fått hålla kolla på Tindra hela natten.
Hon fick världens host attack igår..och jag fattade först inte att det var hon..det lät så långt bort som om det vore grannen eller något. Sen hör jag ett väsande ljud..ni vet typiskt astma..så jag bokstavligt talat flyger in i hennes rum och lyfter upp henne så jag ser att hon e ok.. det var faktiskt så att hon hostade så intensivt men tyst för hon fick ju ingen luft, hon är jätte tät i luftvägarna.

Idag blir det att först och främst ringa sjukvårds rådgivningen så får vi se vad dom säger.
Sen gå ut i skogen, laga någon god middag.. och sen vet jag inte...

Nu får du komma ut Ringo!!!!

Någon mer än jag som besöker Katrins blogg flera gånger om dagen?! Haha
Och varje dag tänker man liksom " nu måste hon ju ändå ha fått"..men näe han verkar vilja stanna kvar haha

En spindel har just nu inkräktat min balkong vilket gör att jag inte kan (läs vågar) vistas där ute med rädslan av att den förmodligen attackerar mig...ni vet en såndär spindel ca 4-5cm stor, massa äckliga ben... Men jo för den kommer attackera just mig när jag står just därute just då...och jag kommer säkert dö av attacken..underskatta aldrig en spindel haha :D

Tindra hittade en spindel på golvet på balkongen häromdagen..hon hämtade närmaste deg kavel och kavlade helt enkelt över den..jag menar varför göra sig besväret att trampa på den när man kan hämta deg kaveln?! haha

Emelina plockade upp en "mördarsnigel" idag på väg till dagis..och jag fick ju panik när hon fick panik när hon insåg vad det var hon hade tagit upp.
Jag har ju sån fobi för allt vad kryp heter så Emelina fick så snällt ta bort den själv med en våtservett..haha

Något mer jag har fobier för är fåglar, fiskar och hissar.
Och ovetandes om att hissen varit sönder igår ca 20 minuter innan jag åkte den en våning ner på väg till dagis så åkte jag glatt ner med barnen.
Idag vet ni så fick jag hjärtklappning av att den inte började åka på direkten när man tryckt in knappen..men hade jag inte vetat att den var sönder igår så hade jag heller inte brytt mig om den åkt nån sekund fel hit eller dit..(vilket den säkert inte gjorde) :D
För hissen kommer ju säkert störta när just jag åker den...för sånt händer ju varje dag liksom...eller inte

Sen ska vi inte snacka om min höjdskräck..men jag ska säga er en rolig sak..jag har svårare för att kolla uppåt än neråt..haha ja det är sant, Kollar jag uppåt tex på ett höghus så svimmar jag direkt...

Ett hemskt minne från i somras var när vi var på Liseberg och vi skulle "åka" den dära tornet ni vet som åker högt upp och snurrar sakta så man ser hela Liseberg....vem fick panik därinne då om inte jag haha....och min bror hade jätteroligt åt det och skrämde mig ännu mer. Sen är jag rädd för att åka i UPPFÖRSBACKAR på tex balder och lisebergsbanan..för tänk OM vagnen liksom störtar bakåt..eller blir ståendes där..då hade jag nog fått en trippel hjärtinfarkt.... HAHA jag svimmade när jag åkte kanonen i somras i första loopen... Snart återstår väl bara colorado för min del haha

Ni får ursäkta om jag failat med lite stavfel eller bakvända meningar någonstans för jag märker ej det själv, jag har fått förklarat för mig av några av mina vänner att jag både skriver och pratar som en utländsk ibland...speciellt om jag pratar med en utlänsk person. Vilket faktiskt stämmer för jag blev påmind häromdagen när jag pratade i telefonen..så jag tänkte efter lite vad jag verkligen hade sagt och ja jag pratade både baklänges och med någon high chaparall brytning haha :) En stor del av mina vänner är från mellanöstern..och jag har faktiskt kollat noga när jag chattat med någon till exempel så är halva meningen baklänges..den och det har ombytta platser i många fall. plural ska vi inte snacka om...och stavningen..ja till exempel använder jag aldrig dubbla konsonanter av någon mystisk anledning. Och detta gör jag automatiskt för att min hjärna ser ni har fått för sig att den jag skriver/pratar med förstår bättre om jag pratar/skriver som han/hon gör.

Haha jag börjar tvivla lite på min hjärnkapacitet....:)

Nä jag är lite övertrött just nu och hade inget intressantare att skriva om..nu ska jag göra spindeln sällskap..för det är MIN balkong.jag menar varför inte bosätta sig på en annan av alla hundra balkonger??!!

Strumpbyxor..

Har aldrig tidigare gillat strumpbyxor till pojkar, men nu klär jag Angelo i det haha :)
Finns jättefina med tiger på, massa blåa och bruna..jätte snyggt när dom väl är på :)
Köpte några idag och några linnen på HM för 29 kr st..rena rean ju...
Fick även handlat mat på maxi.




Ska ta en bild på Angelo sen så får ni se :)

Det har varit lurigt väder här idag..regn, sol, regn, sol..ja ni vet..

Vad ska man hitta på i helgen..? Blir väl lekplatsen och ut och gå i skogen eller något.
Vad ska ni hitta på i helgen? Kanske någon som vill med till lekplatsen? :)

Finish!!!

Klar med storstädningen äntligen :)
Ska bara ut med soporna och skaka mattorna ute på balkongen :)
Gick ganska snabbt ändå...men jag fick offra matlagningen för att hinna..så det blev så enkelt som biffnudlar :)
Jag är sån som försöker tjäna tid på allt jag gör..för att få tid till mer saker haha
Huvudsaken är ju att alla får mat i magen och det är snyggt hemma..sen vad jag försöker få tid till det vet jag inte haha... en lekstund med barnen på balkongen kanske...

Imorgon blir det handla mat på maxi..samma där,..haha jag ekonomihandlar för att få råd med mer saker..jag vet jag e lite knäpp ibland :D Men är shoppingberoende..alltså inte i dyra mängder utan måste handla kläder till barnen..fast handlar oftast på rea faktiskt :)

Inte ofta jag köper saker till mig själv..men idag köpte jag spray till håret som skyddar mot plattångs värmen, och glitter hårspray från Lee stafford serien..i love it!
Ett halsband med hjärtan och ett hårspänne med en rosa ros :)

Var på föräldrasamtal på Tindras avdelning, hon var jätteduktig..det enda dom har att säga något om var att hon äter och äter så dom måste stoppa henne..samma sak hemma
Och det enda jag hade att säga var att dom skulle hålla koll på balansen..haha hon trillade till och med när jag var där och hämtade henne....så dom såg ju vad jag menade...
Snart är det dax för Tindra att flyttas över till avdelningen med större barn..jag har valt att ha barnen på 2 olika avdelningar med anledning att dom ska ha sina egna kompisar, och inte bara leka med varandra för dom känner sig trygga då och blir beroende av varandra..plus att dom bråkar så otroligt mycket så stackars personalen haha....

Nu ska jag skaka mattor och ta en paus på balkongen:)

Underbar dag (förutom regnet)...


Dagens outfit.. klänning gina tricot, leggings med nitar bikbok och en jacka kort, svart från lindex som ej e med på bilden. fråga mig ej va jag gör på bilden haha...


Från lillanovak



oxå från denna duktiga tjej!!

Är supernöjd med kläderna..kunde inte bli bättre.
Vill ni beställa något så kolla in hennes blogg!
Beställningar tas emot i mån av tid. Populärt med andra ord! :)


Idag var det "klippan joggen" på dagis vilket jag var där och kollade på såklart :)
Sen bar det av ner till stan för att möta en kompis och hennes dotter.
Inne på Lindex har dom ju sommarerbjudanden med 49.90 kr per plagg...kön var sjukt lång, folk var som irriterade gamar där inne....

Såg en kändis mamma där inne..ni vet friends Kim, hennes mamma Kicki var där...gissar att hon köpte kläder till sitt barnbarn :)
Hade henne som nattis fröken när jag var mindre så fick kims autograf ;)

Nu blir det städning och matlagning på schemat!!!



2 Månader idag <33333

Idag är min lille prins 2 månader..var tog tiden vägen??
Ja njuter verkligen av bebis tiden för det var något jag längtat efter, men tiden går ju så himla fort :(
Idag har vi varit med Angelica med Alicia och en kompis till i stan, vi åt på donken, kollade i affärer..och jag lyckades till min förvåning få tag i leggingsen på lindex "som var slut enligt dom" i Emelinas storlek för 50 spänn..tack gode gud för hon ville så gärna ha dom!!!

Imorgon är det föräldra samtal för Tindra, och dagis jogging som jag ska kolla på :)

Idag fick jag höra dagens skämt från Angelos pappa....han trodde verkligen att han skulle få ha Angelo till i övermorgon. kan då tillägga att han stack när jag var gravid i andra månaden, han har aldrig sett honom mer än på fb bilder, och han ville byta bort sin son mot en bil...alltså han ville ha vårdnaden om honom...

Ni kan ju gissa vad mitt svar var :)

Han kan ju lycka till med familjerätten istället.


En 2-månaders bebis :)

Det har varis så himla fint väder här i Uddevalla både idag och igår, det blev sommar på en dag bara typ.

Tindra ska sart på läkarbesök för balansen och sen för astma..tror bestämt att hon har det tyvärr.




Emaus

Idag har jag, emelina och angelo varit på emaus lantgård.
Tindra var på dagis eftersom hon inte är sjuk. Emelina är frisk idag men håller henne ändå hemma från dagis en feberfri dag.
Emelina red på hästarna som hon så länge längtat efter, och man såg i hennes ögon hur glad hon var :)
Hon var jätteduktig för att vara snart 4 år :) Balans är något hon har gott om :) Men det är klart att om man har en hästtokig mamma så :)

Dom hade fått killingar där med, men emelina var rädd för dom haha
Vi hade jätteroligt och båda barnen var så otroligt lugna. Angelo hade jag i bärselen där uppe för att kunna leda emelina på hästen :)
Tyvärr glömde vi kameran, men den får följa med nästa gång.

Hemma


Sötnöt :)


gullunge <3


Detta följde med mig hem :) en i 62 o en i 68, sockar och en nappflaska med stjärnor på.

Hemma med sjukt barn..

Emelina har fortfarande feber, så hon får vara hemma med mig idag.
Men jag ska klä på henne ordentligt så ska vi gå ner till stan och sända iväg paketen och äta på McD och inhandla pyjamasar och sockar. Sen handla lite mat.
Har redan städat iordning och Tindra e på dagis :)

Min lille kille e så lång så till och med 62 byxorna e gränsfall, men han får ha dom för 68 lär vara för stort i midjan. och jag vill ha kvar min lilla bebis, så han får helst inte växa haha

Nu väntar bara det tråkigaste av allt...slå in paketen.:)

Egentid

Nu har jag fått lite egentid, tro det eller ej men alla tre sover :)
Angelo var så trött förut att ögonen gick igen på honom, så jag satte på dammsugaren och han slocknade fortare än fortast...:)
Sen fick jag för mig att stänga av den, jag menar det e ju lite onödigt att låta den stå på en timma..men nää det märkte han direkt så på med dammsugaren igen haha. Fast jag sänkte styrkan lite moahaha
Har hunnit tvätta alla sängkläder/madrasser/kuddar och täcken i min säng, Jag menar varför inte köra allt på en gång så man inte har någonstans att sova? haha
Haha blir soffan för min del inatt, eller så kryper jag ner i en av barnens sängar.
"Fyndade" precis ett villervalla påslakanset till lillemans spjälsäng, han brukar aldrig sova där, men nu får jag se till att han sover där lite oftare :)
Imorgon ser planerna ut såhär:
09 dagis
ca kl 12 ner till stan och posta iväg paket, sen äta lunch och gå och köpa pyjamasar till lilleman samt sockar.
Har rensat ut alla 56 kläderna så nu vet jag vad han behöver och inte behöver.


Typ denna i två exemplar för dom hade inga andra fina just nu...


och några av dessa..

Var ute med barnen och cyklade förut..haha tindra sprang liksom fram med sin tre hjuling..och Emelina cyklade väldigt bra faktiskt förutom att hon har svårt att trampa igång ibland om pedalerna är i fel läge ni vet. Men övning ger färdighet eller vad säger man :)
Efter det gick vi ut på en liten promenad för eftersom Angelo somnade i vagnen så ville jag inte gå in direkt för då skulle han vakna med en gång och ha ont i magen..så han fick sovit den stunden vi var ute..så var det matdags för honom när vi kom in.
Har lagt ut massa tradera annonser idag..ni kan hitta dom om ni söker på medlem: TwinkleBaby

Nu ska jag göra iordning lillemans kvälls mål och förbereda kläder och dylikt inför morgondagen..när man har tre barn så gäller det att planera och hålla tider..och varje liten grej underlättar :)
Godnatt

Fortsättning följer.. haha

Angelo är fortfarande ledsen hela tiden och vill bli buren vilket resulterar i att man får slänga i sig frukosten under gallskrik.
Kanske ska köra Nan HA igen, fast den var inte så bra som den verkade tycker jag för han blev inte mätt på den. Tydligen fler som sagt samma sak sa dom på bvc.

Det påminner om Tindras kolik lite men inte samma styrka på skriket men annars skriker han precis lika mycket som hon gjorde..det handlar om minuter bara som han sover...inte ens en halvtimma..
Så jag är ganska slut för han var ledsen inatt och Emelina och Tindra bråkade hela natten, sen fick jag gå upp och byta sängkläder för det hände en olycka där för frottelakanet hade såklart vandrat iväg haha


Nu har jag en gallskrikande bebis att ta hand om så får uppdatera senare när han lyckats somna några minuter.
Kram

Äntligen..

Änligen fick jag dammsugit och skurat golven åtminstone.
Bar på lilleman hela dagen fram tills klockan var 8 kanske..kommer inte ens ihåg tiden riktigt för jag är såå trött, men jag var tvungen att hänga tvätt och ta golven iaf.
Får ta resten imorgon...
Jag brukar inte vara trött..men denna dagen tog på krafterna!
Men Barnen lugnade sig en efter en, Emelina gick med på att sova utan blöja..det blev jag jätteglad för för hon har alltid börjat gråta och sagt att hon inte vill sova utan blöja.
Ska väcka henne strax så hon får gå och kissa på toaletten innan jag lägger mig..större chans att hon klarar sig under natten då. Men sängen är fixad med plastad frotte ifall att :)
Hon kommer bli såå stolt om det går bra :) Och jag med för den delen:)

Nästa projekt är att Emelina och Tindra ska sova i sina egna sängar, och sen kommer Tindras blöja tas bort under sommaren då det inte alls har fungerat än. Men hon vill så gärna men jag känner att det kräver mer tid än vi har just nu, så när dom e hemma från dagis under sommaren så plockar jag helt enkelt bara bort den som jag gjorde med Emelina förra sommaren. Och det är ju väldigt snart ändå.

Nu ska jag göra i ordning lillemans kvälls mål och sen vet ni en som kommer somna som en stock :) haha

Inte min dag idag.

Är inte på bra humör idag på grund av en person..därför har jag inget trevligt blogg inlägg att bjuda på heller tyvärr.
Men det är regn här hos oss så det blir att stanna inne och leka med barnen, städa lite..ja inte så mycket helt enkelt.

Hade inget humör till att laga värsta middagen heller så det blir fiskgratäng..men det funkar det med.
Men jag blir på bättre humör av att städa konstigt nog så ska sätta igång med det efter maten.
Men sen började dagen med att Tindra hällde ut några hinkar vatten i deras rum när jag matade Angelo. Då blir man sådär glad...sen är jag inte så glad på en person och det förgyllde ju inte dagen direkt.
Men man måste ha sånna dagar oxå ibland.

Nu ska vi äta..uppdaterar sen är jag är lite gladare :)

Nu e sommaren på G

Nu ..äntligen vågar jag tro på en sommar!!!
Trodde inte det var sant när jag kom utanför dörren och det var VARMT när jag hade byltat på ungarna varma jackor...typiskt
Well vi hämtade ut paketen..i know.. christmas in the air :) 
Sen träffade vi på Angelica i stan så hon följde med oss hem.
Vi lagade mat, färgade mitt hår svart och hennes rött...alltid skoj att testa på något nytt! (skojade för dom som ej fattade det ) :)

Var nere i kiosken och köpte cigg..nää inte till mig själv faktiskt! Går gärna ner dit och köper saker åt kompisar för killen i kiosken är ju inte ful direkt..:)

Nu var jag på väg att glömma..men i paketen fanns fljande:

- En biker skinn jacka till Emelina från Lindex (slutsåld)
- Ett par jeans med stjärnor från Lindex (slutsåld)
- Hello kitty stövlar
- En rosa fodralklänning till mig som satt supersnyggt..hade jag lagt ut bild på den så hade ni sprungit som idioter och letat efter en sån så jag låter bli och säger istället som det är..den är slutsåld! :) haha
- En bolero från gina tricot

Emelinas presenter är färdighandlade! Känns väldigt skönt att ha en sak mindre att tänka på!
Nu blir det min födelsedag och Angelos dop att fokusera på.

Ni får gärna fråga saker..jag svarar absolut på alla frågor men jag kanske inte går in i detaljer på vissa. Men jag kan tänka mig att en del av er sitter inne med frågor ;)

Sen undrar jag om det finns några mammor i närheten som vill ha en bloggträff med barnen?
Hade varit jätteroligt!
För er som har något på hjärtat som ni kanske inte vill ska synas i bloggen så är min mailadress  [email protected]




Jäkla pollen

Har världens rinnande ögon just nu..och det blir tusen gånger värre sen när vi ska gå ner till stan.
Tyvärr tål jag inte antihistaminer heller så kan ju inte göra något åt det.
Har haft världens morgon idag, emelina har gallskrikit hela morgonen, gjort sönder saker, slängt saker i golvet och varit helt okontaktbar.
Och det handlar alltid om att hon inte får som hon vill..sen går det inte att nå henne på flera timmar.
Därför jag kontaktade barnpsykologen på bvc..för vad jag än gör så lyssnar hon inte på mig.
Men sen när Emelina får lite egentid med mig på kvällen när dom andra sover då är hon helt underbar.

Känner på mig att denna dagen blir väldigt stressig, speciellt i stan när Emelina är på dåligt humör.
Sen har Angelo ätit dåligt..han är hungrig men blir liksom arg på nappflaskan..
Jag har testat gjort maten lite varmare och kallare, bytat nappar men inget blir bra. Så jag vet inte varför han gör så. Har aldrig varit några problem så innan och jag hade inte ändrat något..

Nu ska jag försöka äta klart min frukost som inte ser så god ut längre...

Det gick fort :)

Molo bodysuiten blev såld väldigt fort haha
Men den är bara så fin..
Men har andra auktioner ute, och lägger upp nya ofta!

Bella och tyra show då....asså jag har aldrig gillat kissie/alexandra men idag ägde hon bella och tyra totalt.
B-Bella är inte den personen hon visar i bloggen tycker jag och det sänker ner henne väldigt mycket.


Klickade hem ett par villervalla byxor till Emelina i strl 110 så får Tindra ta hennes 104 kläder ett litet tag till. Men dom byxorna blir i present.
Funderar över vad jag ska köpa mer men tycker att det kanske räcker med det jag redan köpt för det är dyra saker istället. Man vill ju ge sina barn allt men man får ju inse attd et inte går och att dom inte ska bli bortskämda.
Jag känner att Emelina är lite bortskämd..hon berättar gärna för kompisarna på dagis om allt nytt hon fått..och retas nästan lite.. häromdagen ville hon ha en kanin men där satte jag stopp.
Tindra däremot blir glad för vad som helst och hon visar glädjen på ett sätt som inte Emelina gör för tindra blir jätteglad för minsta lilla och tackar tusen gånger och kramas.
Men för Emelina är det en leksak i högen typ och den är inte rolig nästa dag för då är det något nytt som gäller.

Men jag ska inte säga att det alltid är så för om det är något hon veeerkligen vill ha så blir hon superglad och hoppar upp i famnen på mig.

Tindra är så himla tät i luftvägarna att jag tror att hon har astma, redan som liten lät hon så.
Men dom sa att vissa barn låter så när dom e små.
Men nu har det blivit värre och jag säger hela tiden "hosta Tindra" men det hjälper liksom inte alls, det låter som att hon har slem i halsen ungefär..ett väsande ljud.
Tur vi ska på läkarkontroll snart.
Och hon har ramlat och ramlat idag med:(
En kompis till mig tycker Tindra ser ut som en alkoholpåverkad person när hon går..hon vinglar och snubblar i ett, man får gå så himla sakta med henne.

Men sen är ju vissa barn sånna...om dom ser att det ligger en sak framför dom så ska dom ändå gå på den och rätt fram...eller så har dom bråttom och bara springer rakt fram utan att kolla.. eller som tindra kolla bak och gå fram haha :)

Nu är jag trött så vi ska sova nu tänkte jag..barnen sover redan men Angelo ska få kvälls målet nu.
Sen vaknar han kl 5 och kl 8 och då går vi upp eftersom det inte är dagis imorgon. Om nu inte någon vaknar tidigare vill säga..det är ju ganska typiskt när man är ledig haha :)

Natti

Gillar inte röda dagar..

Jag glömmer dom alltid....allt är stängt....nää bort med alla röda dagar då menar jag inte juldagen och sånt men alla onödiga.
Idag har vi bara varit hemma, vi har haft två kopisar här på besök under dagen men annars har vi inte gjort något speciellt.
Barnen är hemma från dagis imorgon oxå eftersom dom var kort om personal så jag offrade den dagen haha :)
Nää kan va skönt att ha dom hemma lite extra ibland så man får tid till allt med dom som man annars inte hinner.

Imorgon ska vi gå ner till stan och hämta ut lite paket och till affären och handla lite mat.




Här har vi sötnöten iklädd den gulliga molo dressen som jag fyndade som var lite kort i benen :(
Får byta upp mig till en större storlek.
Den ligger ute på tradera just nu om det är någon som är intresserad så kan ni hitta den här :)
Den är i strl 56 by the way...

Tradera är farligt asså..man tänker att oj detta är ju så billigt..men oj vad dyrt det blir när man "fyndat lite" haha

Jag var så trött på min tv förut så den fick sig en hurring så startade den haha
Nu vågar jag inte stänga av den ifall den får ryck nästa gång jag vill se på tv.

Nu blir det bella-tyra show med KISSIE....mycket intressant..sen blir det fortsatt tradera beroende haha


Lilleman




Angelo Maxim

Någon som känner igen detta?

Tindra har sen hon var liten inte haft någon balans..nu snackar jag alltså noll komma noll.
Ute måste hon hålla i min hand eller i vagnen annars trillar hon varannan meter typ. Inne kan inte jag gå och hålla i henne så hon ramlar, snubblar, går in i saker, ramlar ner från saker heeela tiden.
Tycker synd om henne..men vad e nu detta? Har hon verkligen inget balans sinne :S
Ringde bvc iallafall då det blivit värre så hon ska på en läkarundersökning den 3e juni.

Sen fick jag höra från dagis imorse att hon inte har någon mättnadskänsla alls, hon äter flera potioner sen får dom stoppa henne.
Samma sak händer hemma..Tindra får större potioner än Emelina men ändå vill hon ha mer och mer....
Men det tyckte bvc inte var någon fara med..bara hon inte äter mer än 2 potioner...då snackar vi normala potioner givetvis.


Idag eller a imorse har vi gått ner till stan...köpt den bodyn+byxorna med stjärnor på från parvel, lilleman var hungrig så vi gick till mc donalds för att värma ersättningen och jag smällde i mig en meny när jag ändå var där...för det är inte så högt priotriterat för min del att äta frukost hemma...barnen äter medans jag grejar med annat..sen hinner jag liksom inte. Eller a prioriterar inte iallafall haha :)
Sen hämtade vi ut två paket från som innehöll en villervalla dräkt och ett regnställ med bamse till Emelina.
När jag kom hem och kollade min mail hade givetvis 2 paket till kommit..men orka gå ner igen liksom...tar det imorgon...
Skickade iväg lite tradera paket oxå.

Nu skall här pluggas lite, Angelo grejar för fullt med leksakerna i babysittern..fast han är lite snabb andad och det betyder att han snart blir lite missnöjd haha...det är det som är så roligt med bebisar...först andas dom fortare och fortare sen hör man ett litet pip...underläppen hänger sådär gulligt...tyst en liten stund och sedan ett gallskrik haha :)

Då var man en vagn fattigare...

Haha har "bara" 4 kvardå:) Det var den brun/beiga avantin jag fick sålt.

Men dom ska jag ha kvar, dubbelvagnen iallafall ett halvår-ett år till, sen åker den.


Idag fick vi hem lite tradera saker bla. ett set från pop, en bodysuit från molo med lamm på, och ett set från villervalla i multirand till lilleman.
Dock ser bodysuiten för liten ut..hoppas inte det.


Imorgon ser planerna ut såhär:


-Lämna barn på dagis kl 09
-ner till stan och skicka iväg tradera paket
-in på åhlens och köpa ett set till lilleman han redan har fast i en större storlek

-Träffa Melissa och lille Vincent med dom fina ögonen :)

-Hämta en kattunge...



Vill (läs ska) ha:


Varsin tunika till tjejerna


Badbyxor till lilleman.

Barnen sover...JA ALLA TRE.....hur lyckas man liksom?
Dom somnade runt kl 20.

En typisk Emelina-grej inträffade förut haha...vi var på shell och hämtade ut paketen..men innan vi gick dit så sprang hon till lekplatsen och gungade snabbt..sen sprang hon efter mig...när vi kommer hem inser jag att hennes Ninni är borta (hennes snuttelamm som hon haft sen hon var bebis).
hmm..ja fick hon med sig den hem från dagis..har hon tappat den på väg till affären...ja ni vet panik..

Så på med kläderna på alla ungarna igen och ilfart mot kiosken..men vad hittar jag inte där liggandes på gungan..jo Ninni haha...tur vi slapp gå längre än ut på gården :)

Nu skall jag plugga lite...erkänn ni undrar fortfarande va?

Natti <3


Rubrik på nedanstående :)



Angelo har hittat leksakerna på baby gymmet, babysittern och i vagnen nu :)
Mycket spännande :) En liiiten stund iallafall haha

Idag har vi varit hos en kompis och hennes son, sen rusade vi hem då jag inte tagit med ersättning för två måltider, endast för en så hem och mata och sen till dagis.
Handlade imorse med och skickade iväg paket...as usual..

Nu äts det pannkakor och jag skall inte ljuga...JAG HAR TAGIT LIIIIITE SYLT.....:)

Snart blir det bort till kiosken och hämta ut två paket...undra vad det kan vara?! Det undrar jag med för jag har glömt! Haha

Stääädat

Har städat klart för någon timme sedan men har tagit det lugnt en stund medans alla barnen sover.



En nybadad Emelina från igår


En nybadad Tindra


Imorgon ser planerna typ ut såhär: Skicka iväg lite paket, köpa tvättmedel och sköljmedel, gå till en kompis...sen hämta barnen kl 15.30.... sen tänkte jag att barnen skulle få cykla lite :)
Nää nu ska jag ta och plugga lite...undra vad va?! haha

Öronmottagningen...

Har varit på öronmottagningen på NÄL idag med lilleman för han passerade ju inte örontestet på BB.
Han passerade det inte denna gången heller tyvärr, så ett nytt test skall göras om några veckor.
Dom testade även trumhinnorna, varav den högra var bättre än den vänstra.
Orsaken kan vara fostervatten i innerörat...för han hör ju mig jättebra.

Sen har vi varit i stan och skickat iväg tradera paket, handlat..missade såklart det jag gick dit för (tvättmedel o sköljmedel) haha

Gick in på Lindex och köpte den där jackan med stjärnan på och dom blåa byxorna med stjärnor i strl 68 för dom i 56 e för små :( Men fleece jacka e ju ingen ide i 62 över sommaren så 68 till augusti, september e ju lite bättre.

Nu är kycklingen i ugnen och jag äter taccochips som bara den istället för sötsaker:)
Kanske lägger på mig några kilon så som jag äter...

Uppdaterar efter städningen sen :)

Dagens dresscode :)



Klänning från gina tricot
leggings från bikbok bolero från kappahl



Nu under det varmare halvåret är det roligare att visa klädvalen då det inte är mjukisbyxor hela tiden haha :)


Tänkte avslöja vilket smink jag använder:

-Foundation HM white sand
-Puder HM sandy
-Rouge HM tender rose
-kajal HM svart
-Mascara Loreal telescopic svart (den guldiga förpackningen).


Nu måste jag tyvärr säga bye bye till 56 kläderna :( lilleman är för lång för dom...jag vill ju ha en liiiiten bebis som inte växer helst haha :)

Emelinas cykel är ihopsatt och klar...men den får hon när hon fyller år så hon får cykla på den andra så länge. Tack brorsan för hjälpen! :)

Tänkte oxå skryta om att Emelina kan hela alfabetet på engelska..men det e inte jag som lärt henne utan hon har lärt sig det från youtube. Men hon kan det inte på svenska :S haha

Nu skall här sys :)

Har kommit på några bra idèer nu så skall förverkliga dom tänkte jag:)
Fräsha färg kombinationer som lime/rosa , gul/rosa , grön/lila m.f
Nervikbara muddar så man kan välja lååånga (som jag föredrar) eller korta om man vill det.
Mycket stjärn mönster, hjärtan, djungeltyger m.m
Tänkte börja sy några par byxor och sen ge mig på matchande body/tröja :)
Även mössor, dregglisar, klänningar och bodysuits :)

Ska ner till tygaffären någon dag och införskaffa det som fattas och sen hör ni inte av mig på ett tag..haha skoja bara :) Lägger upp bilder på allt här sen..barnen får vara försökskaniner på kläderna :)

Nu kom jag på en idè till med hello kitty :)

Idag har jag smällt i mig godis som bara den medans jag får :)
Imorgon är det stopp på sockerätandet igen...tro det eller ej men jag sitter här med en vatten flaska istället för en cola just nu ;)
Budade just hem en skinnjacka och ett par stjärn jeans från Lindex shop online på tradera :)

Nu har jag saker att ordna så återkommer med ett roligare inlägg imorgon :)


:)

THIS ONE IS MINE!!



Beckah gör inget dumt nu moahha :)

EN RUBRIK


En glad Angelo


Jag...


Idag har jag inte ätit något jag inte borde...var jätte svårt förut när jag var och köpte lördagsgodis och en energidryck till imorgon. Se men inte röra ni vet! :)

Har varit på posten och lämnat lite tradera paket...i övrigt har vi inte gjort något speciellt då det blåser orkan ute typ haha :)

Just nu äter vi kall middag..den var varm men blev kall då lilleman har ont i magen och gråtit sen vi kom hem ..stackarn :(




Svar :)

hur gammal är du, EXAKT!?
-21 år, 11månader, 7dagar, 40 minuter och 32 sekunder :)
när diska du senast?
-Jag diskar inte, det är min diskmaskin som gör det ^^
när dusha du senast?
-Imorse kl 07.15 :)
hur många timmar sover du per natt?
-Beror på barnen men i snitt 7-8 timmar/natt.
kan du inte lägga in bara bilder på hur du gör iordning dig & barnen på morgonen?
-Jovisst kan jag det :)
hur ung är det yngsta ragg? ;)
-Ett år yngre än mig, vid den tidpunkten 18år.
hur ofta läser du min blogg? :D
- i snitt varannan dag för du uppdaterar segt :D
vad har du för sockar på dig? (a)
-Svarta hello kitty sockar..
Om du får en till dotter, vad ska hon hete då?
- Josline AnnaBelle
samma som ovan fast son?
- Får fundera på den frågan ett tag :)
vad skulle fu göra om ditt nästa barn är tvillingar?
- Be till gud att dom inte får kolik :) Tycker det e gulligt med tvillingar:)
vem e din bästa vän? :D
- Hemligt för den personen kommer inte så med i min blogg.
nu kommer jag inte på mer, haha :P



HAHAHAHA KOM PÅ EN TILL!!
blir du arg om jag säger att jag anmält dig till ensam mamma söker :$ haha
- Nej, för jag hämndanmäler dej till bonde söker fru ;)

Dessa frågon kom givetvis från beckah..ni kan se henne i bonde söker fru till hösten ^^ :D

Frågestund!!!

Ja..jag borde sova nu..men som ni ser så gör jag inte det :)

Ni får fråga allt mellan himmel och jord och jag svarar på alla frågor men inte på vissa privata saker .
Och kom ihåg att det är kommentarerna som gör det värt att blogga :) Så snåla inte med dom :D

6/5

Började dagen med att bada barnen och dom stora gick till dagis i vanlig ordning :)
Jag och Angelo gick till stan och mötte upp en kompis och hennes dotter för att äta frukost på MC, sen åkte vi till torp där min kära avantivagn från 2010 kollektionen fanns :) Den följde med mig hem..fråga mig inte varför!:)


Den får stå där och se fin ut några månader :) Nu gäller det att få sålt den bruna Avantin:)

Jag har varit på så himla bra humör idag så vet inte riktigt vad det var med mig..men nåt var det iaf..
Vi åt sen lunch på coop restaurangen..men jag FAILADE TOTALT genom att beställa pannkakor MED SYLT och en PEPSI...och eftersom jag redan klantat mig så följde middagen bestående av MC med cola plus en energidryck med under dagen...så nu får jag göra avdrag på lördag...
Jag som var så duktig halva dagen med att köpa mjölk istället för cola etc...:( Men jag tänkte mig inte för innan det var för sent helt enkelt..lite besviken på mig själv.
Men var ska man dra gränsen..kan man äta sylt tex eller ska man ta bort allt?
Får fundera över detta...

Sen följde dessa med mig hem:


Från HM och Lindex...den gröna ska vara till den gröna jackan från lindex..


Jackan jag viljat ha länge fick jag för 199 spänn..och dressen fanns äntligen i strl 62:) ME LIKE!




Från HM...


2 skjortor från FIX, Lindex


Från Lindex..


Bad tajm :)



Lilleman väger nu 5500g och är 57cm lång :)

Barnpsykologen ringde mig idag..jag bad henne ringa upp..så äntligen ringde hon :)
Emelina tror ju att hon är den som bestämmer vilket kan leda till svåra situationer och dagliga konflikter..och jag vill lösa detta på bästa sätt och vill ha lite råd om hur man ska göra....så vi bokade in en tid där...fast hon inte tyckte det i första hand men jag vill gärna ta tag i det så fort som möjligt.
Hon är ju på Tindra så himla mycket och jag har ju lilleman att ta hand om och då passar hon på..inte alltid jag hinner hejda henne tyvärr.
Och att göra sin lillasyter illa är ju absolut INTE OK...så nåt måste göras åt den saken först och främst.

Saker som skall göras:

Bleka håret
Hårförlängning
Planera inför min 22-års dag..varför måste man bli äldre än 18? :S
Barnen ska få gå till frisören :)


Hämtade Emelinas paket idag med Quinny vagnen och hello kitty bilen..men har dock ej öppnat det för det är födelsedags presenter!
Tindra har önskat sej en docka..som kostar 600 kr...leksaker är ej billiga i dag som dom var förr..
Sen önskade hon sig en "bebisgris" fråga mig inte varför:S
Cykeln finns åter på lager imorgon och min kära bror skulle hämta den :)

Har precis skrivit alla vinnarmail..tar ju tusen år med sånt... så nu ska jag spana in alla bloggar jag läser.....några kollar jag varje dag flera gånger om dagen..nu undrar ni vilka va?! haha ska berätta det någon dag och länka till dom bloggarna :)

Natti <33




Dag ett...

Första dagen utan sötsaker och det är sjukt jobbigt måste jag säga.
Det är precis som ett nikotin beroende.
Var på Mc donalds förut med Angelica och genast var jag tvungen att tänka till lite extra..INGEN COLA!!
Det blev bubbelvatten (läs ramlösa haha)...Ingen morotskaka heller :(
Väl hemma var jag sugen på något sött men det blev rostad majs istället.
Jag ersätter sockret med salta saker :S Konstigt att det blir så..?

Jag längtar till lördag måste jag säga haha

Nu har Emelinas dockvagn och hellokitty bilen med steffi dockan kommit:) Skall hämta ut paketet imorgon...så snabb leverans har dom!
Köper leksaker från härifrån.



VILL HA:








Bloggar sen ikväll...kram


:):):)

Nu har jag äntligen lite egentid här så passar på att blogga...vi har haft fullt upp idag.
Jag grejade lite i lägenheten imorse sen hade jag återbesök på vårdcentralen kl 13, efter det handlade jag lite på willys..bla chokladask till våra underbara grannar..som ej är hemma än..får kolla senare:)
Dom ställde ju upp när Angelo var sjuk..är tacksam för det:)

Sen när vi kom hem i spöregnet märker jag att kl redan e halv 4..då ska jag egentligen vara på dagis o hämta dom...så lämnade matkassarna innanför dörren och rusade dit.
På med regnkläder på ungarna och rusa hem för min farmor och faster skulle ju komma :)
In med maten i kylen och sen kom dom någon timma efter så jag hann ta det lite lugnt en stund.

Fick äntligen hämtat ut bricanylen idag..men då hade dom skrivit ut den svaga varianten..aja får fixa till det om 2 veckor när jag har 2 tider där för astmatesterna osv. Nu känner jag mig lugn iaf...nu behöver jag inte oroa mig för att inte kunna andas ordentligt:)

Jag fick ett ryck igår och bestämde mig för att inte äta något godis, glass, dricka samt energidryck, saft m.m. förutom på LÖRDAGAR...detta gäller endast mig för barnen får givetvis dricka saft ibland till maten och dom får sitt godis på lördagar dom med.
Men mina tänder mår inte bra nu verkligen..har tre tänder att fixa till snarast....a tandvärk asså:(

Så jag köpte bubbelvatten, rostad majs och äpplechips att ersätta sockret med.
Jag har fått ett fruktansvärt sockerberoende..och om jag bestämmer mig för något så brukar det bli så... Så inget socker för min del!


Detta var vad jag skulle visa från lindex:


Samma set fast i storlek 62..gillar dom..och jackan 129kr..bilden e mörk så färgen är alltså ljusare.


Oxå samma set som han haft innan..men i strl 62..


Pippi tröja och byxor till :)

Nu ska jag kika runt lite på nätet..kram

3/5

Idag har varit en såndär stress-dag!
Lämnade kidzen på dagis, hem och åt frukost, matade Angelo osv osv..
Sen till torp.(lägger upp bilder senare)....sen in till stan för en läkar tid kl 14 för mina luftrör..
Skall göra astma tester och allergitester men fick bricanyl utskrivet sålänge..
sen blev jag busted med att jag hade öronvax som var tvunget att tas bort...så in i öronrummet och så fick dom suga ut det..men jag hade bråttom till dagis så gissa vad jag ska göra imorgon kl 13??!
JO RENSA ÖRONEN...fan oxå...
Haha...


Intressant va?!

Sen hämtade jag som sagt barnen på dagis..vi gick till kiosken som ligger i samma hus som vi bor i...(bara en trappa ner liksom..bekvämt eller vad...)..köpte mat som gick snabbt att laga då jag visste att jag hade ett storstäd framför mig som jag nyss blev klar med...då är det pedantstädat iof :) 3 tvättar o en disk inräknat :)
Får sånna ryck ibland :D

Imorgon kommer min farmor och faster hit på besök för att träffa lillkillen..vi har ju varit sjuka sen han föddes i princip och jag ville ej smitta dom..men nu så :)
Ska även handla lite mat för det hann jag ej med idag..

Nu e jag så trött så jag vet ej vad...:) Men lovar att uppdatera lite bättre..skall bättra mig!


RUBRIK?!


6 veckor


Angelo


Så kan man ju oxå sova om man vill haha :)

Idag blir en hemma dag..man får ha sånna ibland oxå :)
Igår var vi på lekplatsen..men Emelina och Tindra började bråka för mycket så vi gick hem till slut.
Och när barnen var på dagis så gick jag och lilleman till stan och köpte nya kläder till barnen...och den bodyn med rosa ränder följde med hem den oxå :) (bild nedan).


Emelina ska ju få en ny cykel när hon fyller år så Tindra får hennes gamla som aldrig rullats ute ens..men hon har växt ur den ändå.

Denna önskade hon sig:



Tindra får den lila/rosa med moln på som oxå e köpt där.


Oxå en present hon önskat sig..


Och denna...den jag pratade om innan :)

Svårare att köpa till Tindra..hon brukar ju alltid ärva Emelinas för små kläder, cyklar etc...

Nä nu ska jag slänga i en tvätt och vänta på att diskmaskinen ska bli klar...stekpannan som jag behöver ligger där i..smarta mig!

Hörs senare..kram


RSS 2.0