Svar på kommentarer

Anonym skrev: trevlig blogg du har :)
har du någon pojkvän ? eller är du ensamstående ? Lycka till med nya bebisen iaf :)

Svar: Tack:)  Nej jag är ensamstående. Emelinas och Tindras pappa finns inte med i bilden och det är nog det bästa om det fortsätter så. Det blev lite väl allvarligt i slutet.
Bebisens pappa vet jag inte hur det kommer bli med, vissa killar ändrar ju inställning när barnet väl är fött. Men vill han ha delad vårdnad så får han det om det fungerar.
Men Emelinas och Tindras pappa har inte den möjligheten där han tydligt visat både socialtjänst, familjerätt och polismyndighet att han inte är lämplig, plus att det finns en oro för att han för barnen ur landet.



Mikaela skrev: vilka söta döttrar du har och grattis till graviditen :) vet du vad det är för kön? :)

Svar: Tack så mycket :)  Ja det är en liten Angelo i magen :)

Johanna skrev : Söta döttrar du har. :)


Svar: Tack så mycket :)


Nu ska jag kolla in era bloggar oxå :)


Testade ju att blogga via mobilen igår....anledningen var att jag ska göra det under förlossningen sen :) eller någon får gå ut och göra det iallafall för man får väl inte ha mobil där inne säkert...men det löser sig :) Nu vet jag att det går iallafall :)

Har varit på torp med en kompis idag och köpt mjölk, bröd o sånt som tar slut hela tiden/ hittade en jättesöt body till bebben som jag ska lägga upp en bild på sen :) 

<33333


Svar på tal!

Caroline skrev: Den där vagnen hade jag i ca 2 veckor sen lessna jag den var verkligen inte alls som jag förväntade mig. Men som tur var fick jag den sålt jätte fort till samma pris som jag köpte den för : )

Svar: Jätteroligt att du läser min blogg :) Antar att du menar den blåa vagnen?
Jag har ju ej kört den med någon bebis i så jag vet ju inte hur den är att köra.
Vad bra att du fick sålt den iallafall :) Men vad var det du inte gillade med vagnen?




Dom där sparkbyxorna är sååå söta! Min son hade dom när han var en pyttebebis : )


Svar: Ja, dom är supergulliga:)

Ni andra som läser min blogg får gärna slänga in en kommentar..en fråga eller vad som helst.. jag svarar på allt :)

Godnatt

Tänkte bara testa blogga via telefonen . Godnatt

Så gulligt :)

angelos
Body med nalle puh från HM
Sparkbyxor från HM
Mössa från HM
Napp
Snutte
Åkpåse som man kan ha i bilstolen

Tänkte ta med det i BB väskan :)


Hitta även kläder från Lundmyr som jag hade glömt bort haha :)


Utmaning Tindra-blöjfri har börjat!....

Emelina och Tindra är som natt och dag nästan..i det mesta.
Emelina kunde jag bara ta bort blöjan för på en dag så gick det jättebra fram tills problemen med förstoppning kom och hon fick börja med laktulos. Men nu går det bra igen.
Hon förstod saker väldigt bra när hon var i Tindras ålder.
Men Tindra förstår inte på samma sätt...hon var senare med talet och kopplar inte ihop vissa saker...som tex om hon är kissnödig att man kan kissa på pottan...därför har jag väntat längre med henne.
Hennes pappa tjatade om att dom skulle vara blöjfira när dom var ca 1 - 1½år max...men jag anser att det är efter barnets mognad.
Tog bort blöjan i morse och det har hänt 3 olyckor sen dess..men det är ju så dom lär sig att det känns obehagligt när dom kissar på sig.

Men mitt tips är att bara ta bort blöjan den dagen amn bestämmer sig för det...och inte hålla på till och från sakta...utan bara ta bort den så går det mycket fortare och lättare.


Vaknade jätte förkyld i morse...trodde jag skulle vart mycket bättre men blev mycket sämre istället haha....
Tjejen från städfirman var här igår..hon tvättade, hängde upp tvätten, satte på diskmaskinen, hjälpte barnen med tandborstarna och hjälpte mig att klä på dom ytterkläderna.....hon e GENOMSNÄLL med andra ord :)

Jag och barnen gick till stan och åt med en kompis o hennes två barn inne på köket...dom hade nån pastagratäng som var supergod :)
Sen åkte vi med dom hem några timmar...och sen sa Emelina att hon ville åka hem.
Men väl framme i busshållplatsen såg jag att bussen inte skulle komma förrän om en kvart...och det var is kallt verkligen så jag bestämde mig för att bädda in barnen ordentligt i filten och gå till mataffären som låg 10 min bort och köpa lördagsgodis så jag inte behövde göra det idag..och sedan gå på bussen vid sjukhuset istället för då kommer man på rätt buss på en gång..och där behövde vi bara vänta fem minuter :)

Båda barnen somnade på vägen hem....sen fick dom kvällsmat o sen var det läggdags...men tio över nio hör jag Emelina som ropar "mamma jag vill oxå se på ambulansprogrammet"...så dom fick lov att se på det och sen gick vi och la oss :) typ vid 10.

Ska hålla mig hemma idag och dricka varm soppa :P
Tänkte kolla igenom vad jag ska ta med mig i BB-väskan sen oxå..men packar inte förrän om några veckor... haha förra gången packade jag mitt i värkarna...det var nog därför jag missade hälften :) Första gången packade jag långt innan och tog med mig för mycket :)

Men jag tänkte ta med mig detta:

-Kläder till mig bla. en mysdress, amnings bh, sockar. (man använder ju sjukhuskläderna en del)
- Tofflor (ska köpa det någon dag)
- Journalen från MVC
- Schampo och dushcreme, nessesär med borste och sånt.
-Kläder till bebis samt ytterkläder

Sen är det faktiskt inte så mycket mer man behöver...eller rättare sagt använder..kanske någon tidning elelr något...Bilbarnstolen är i bilen..id kortet har man ju alltid i väskan... nä kan inte komma på något mer just nu iallafall.

Hoppas jag inte får sån livmoders inflammation som jag fick förra gången...för jag var helt sängliggandes och kunde inte gå upp och mata Tindra..eller a jag fick inte förrän jag blev bättre. fick stanna där fem dygn :/  Plus att hon hade kolik så personalen kom och hämtade henne hela tiden för dom tyckte jag behövde vila... vaknade av att hon inte var där en natt så jag gick o frågade var hon var...då hade dom lånat henne utan att säga något..men jag ville ju vara med henne hela tiden..det var det som var så svårt..att jag inte kunde hålla, mata och sånt en tid tills jag blev bättre. Det e ju det man längtat efter :/
Men det är väl inte så stor risk att man får det två gånger...såg bara en till som gick med dropp så det e nog inte så jättevanligt tror jag.


Nä nu ska jag laga korv med mos...emelinas favorit..och sen kolla igenom bebiskläderna <3

Jag har tappat rösten :)

Vaknade av bohuslänningen som ringde och ville checka av att tidningen kom dit den skulle :) men fick inte fram ett ord typ haha totalt hes just nu :/
Ska ner och möta en kompis en sväng med hennes barn..uppdaterar senare..kram

Pinsamt...

När jag skulle hämta barnen idag så ringde det någon på porttelefonen...det var leveransen från kanada med hello kitty mattan till badrummet :)
Gick till dagis och hämtade barnen som berättade att dom ätit korv med mos till lunch...  "TILL BARNENS PAPPA" (ja DOM ÅT GRISKÖTT.....VAD SKA DU GÖRA ÅT SAKEN?)

det var precis korv jag tog fram ur frysen igår så jag kom på att vi kunde äta en sallad på cactus istället... hade till slut fått papprena med posten som jag väntade på halva dagen. Posten kom HALV TVÅ :S
Vi hann precis till försäkringskassan..sen till cactus och då lyckades Emelina tända eld på bordet så dom fick komma med en vattenhink o släcka :( Jag skämdes så jag trodde jag skulle dö...kunde inte bli arg heller för hon var rädd över händelsen och all uppmärksamhet hon fick på köpet :/ Så förklarade lugnt vad som kan hända när man leker med ljusen.. jag stod i kassan och skulle betala så jag såg inte att hon tog en servett över ljuset som stod där..vips så brann bordet..

Sen spelade barnen clown när vi åt..kändes som jag tagit med mig borås djurpark eller något :S
Till slut gav jag upp och vi åkte hem...då skulle dom bråka lite på bussen med....och fortsätta bråket när dom kom hem..min energi e ganska urladdad just nu :(
Men jag måste städa klart för jag gjorde inte det i morse.

Nu går emelina runt här och skäller på Tindra på arabiska :S
Hon har lärt sig en del av språket på youtube..hon kan till och med uttalen som inte ens jag kan haha :)

Nu ska jag städa klart och bädda rent sängar :)

Bild

bild
Klänningen 124.50 från ichi på B-young
Trosorna från HM för 49,50
Samsung Touchwise pink från telenor :P
Den är rosa men syns inte från den vinkeln och när inte skärmen e på :)

Idag hade jag flyt..:)

Efter tur kommer ju otur..men dagen började bra :)
Lämnade barnen på dagis...gick till familjerätten..kände mig riktigt bra bemött där och fick reda på lite regler som jag inte visste om sen tidigare :)

Sen mötte jag upp en kompis med hennes två barn..och jag fick för mig att gå till telenor och teckna ett abonnemang igen.
Alltså JAG sprang på dom...INTE TVÄRTOM haha :)
Typ såhär lät det...:

-hej..vad har ni för telefoner just nu? har ni iphone?
killen svarar: nej men vi har ..bla bla..och den e skit bra o ...
- nej tack den e inte rosa...har ni någon rosa?
killen: vi har den här oxå...8 megapixlar..osv
- nej jag köper bara en telefon som e ROSA...
killen: asså du e en såndär rosa tjej?
-japp.
killen: han tar fram en ROSA SAMSUNG TOUCH TELEFON
-JAG TAR DEN :D

haha...jag bara: med ett hello kitty skins så blir det perfekt... han bara: va e skins?
jag: var kommer du ifrån?
han: gbg
jag: du e ifrån gbg men vet inte vad skins e? OMG!!!

haha :) sen flörtade jag lite med han för han va skit rolig....tecknade ett jättebra abonnemang utan alla avgifter och sånt :)

Sen drog vi till mc donalds men jag va inte riktigt sugen på mat just då så jag kastade typ 3/4 av maten :/ Hade ätit cheesecake till frukost me färskpressad apelsinjuice på expresso house precis innan familjerätten så kasnke därför :)
Köpte med mig cheesecake hem till barnen för jag hade lovat dom det...men dom skötte sig inte på torp idag så cheesecaken får ligga kvar i kylen tills imorgon.
Mamma klagade på att jag aldrig håller det jag säger...typ som att: om ni inte sköter er nu så blir det inget lördagsgodis... osv.
Hon har rätt i det..men jag e så känslig för sånt..tycker dom e så små o gulliga så har svårt att hålla ett sånt "hot".
Men idag så :)
Dom gick och la sig utan protester idag med.. jag e super nöjd :)

Men iallafall...efter mc donalds så gick vi till B-young där jag spanade in en rosa paljettklänning för 124 kr...slog till där för jag hade en hundring som jag inte visste om :P

Sen åkte jag och hämtade barnen och mötte sedan upp kompisen och hennes kille på torp....vi åt mat där...och sen köpte jag ett par gulliga trosor för 49 kr på Hm...sen köpte jag inget mer för innan jag åkte till torp så hade brevbäraren gett mig några trevliga räkningar i brevlådan som jag inte räknat med så dom går givetvis före allt annat :)

Vi köpte lite mat på maxi och åkte sen hem..vi fick skjuts av deras kompis :)

Bohuslänningen ringde mig vid 20-tiden och undrade varför jag inte skickat in autogiro blanketten....så jag skällde ut han och sa att det inte var så konstigt eftersom budet inte gör det han ska så grannen tar tidningen...sen var det inget mer snack om den saken. jag sa att när dom hamnar där dom ska så skickar jag in den....han bara okej förstår precis... haha
hatar folk som ringer efter 8...dom borde ju fatta att vissa har barn eller?!


Fick inte föräldrapennings papprena idag heller :/ idag e det onsdag...dom påstår sig ha skickat dom i fredags...... prio tio brev eller vadå? :S
Dom har segat så jag kommer inte hinna ta ut dom i tid..alltså en månad innan..så det där ska dom få lösa bäst dom kan...

Nu ska jag greja lite här...hörs sen :)

saknar mitt löshår :/

Nu har jag pepprat i mig clementiner, bananer, juice och annat nyttigt och e lite lite piggare :P
Gick in på happyhair.se och klickade hem en såndär löshårstofs. Kom på att jag har ju alltid håret uppsatt ändå.så det e ju lättare :)
Kostade 269kr och då e det jätteblondt:)

Barnen somnade utan några protester..men inte så konstigt när dom e förkylda :/
Hoppas båda e feberfria imorgon med så jag kan gå till familjerätten..och sen handla clementiner..:P råkade äta upp hela påsen..fast fick dela med mig till sessorna såklart haha

Gissa var min tidning hamnade idag?!  JO I POSTBOXEN!!! :D
Konstigt att det skall ta sån tid bara innan dom fattar..:S

Nu ska jag sooova.....sorry för 0 bilder idag men ni fattar nog varför.. kram <33

varm soppa :P

Vad passar inte bättre än en varm gulasch soppa när man har feber och e förkyld? :)
Gjorde en varma koppen med jordgubb/vanilj till efterätt..och efter det ska jag ta det lugnt. För så fort jag gör någonting som tex duschade barnen förut så blev jag 3 gånger sämre :/

Och i morgon skall jag till familjerätten..och känner inte för att ändra på den tiden även om jag har feber..bara barnen inte har det så..

Feber

Vaknade jätteförkyld med värsta feberfrossan...inget roligt att gå in i duschen sen och frysa ihjäl :/
Får ta stallet på torsdag om febern e över då..
Ska greja lite här hemma och sen försöka vila för mitt huvud sprängs snart :/

Hello kitty <3333

Vill ha :

<333
Hello kitty väska

<33
Hello kitty bag

Men dom går ju såklart inte att få tag på :(


kjol
Hello kitty kjol :P

Vill oxå ha en iphone med hello kitty skins och skins till mitt ds med hello kitty och givetvis en skins till laptopen :)


Nu ska jag sova:)
Natti <333


Tidningstjuv :/

Hade ju en överenskommelse med bohuslänningen att tidningen skall läggas i postboxen där nere..men nää då dom satte den utanför dörren i den där tidningshållaren så grannjäveln tog den ändå..ändå gick jag upp tidigt och fumlade efter tidningen men den va väck.
Ringde reklamationen och dom skulle genast komma med en ny och informera tidningsbudet. Visst dom kom med en ny..men var hamnade den? inte i postboxen iaf!!! blir så arg när folk inte fattar. Dom får ju ett nytt samtal från mig i morgon ....för grannen lär ju ta den igen..

Barnens mormor kom kl 13..så vi åt tårta som jag bakade precis innan.

Tänkte tipsa om en bra dubbelvagn :)
Vi har haft den här modellen länge nu , har bytat färg en gång från brun till rosa bara. Men e jättenöjd med den och ska ha kvar den även om den e rosa haha.. men jag har sån liggdel i ..inte sån liggkorg som det e på bilden.

vagnen
Har testat måånga olika dubbelvagnar men denna är smidigast i allt :) <333


Tänkte visa min fina tårta oxå hahaha...

tårtan
Kostar 50kr att göra och tar fem minuter att fixa ihop :)

Både jag och Tindra är förkylda...och Tindris brukar alltid få 41 grader i feber...hoppas verkligen inte hon får det för man blir så nervös när man står där och försöker få ner febern och inget händer :/ det kan ändra på två röda sekunder..och när alvedonen gått ur så e hon uppe i 41 grader igen :( så man får hela tiden ha koll på henne..speciellt när hon sover.
Hoppas hon är ganska bra imorgon för hon gillar ju dagis :)

Idag har förvärkarna tagit fart igen och vill inte försvinna....nu kom jag på en väldigt bra ide :)
Emelina pratade om att rida på emaus....kan ju låta henne få egentid med mig imorgon så vi kan åka till emaus med bussen. Det klarar jag ju med ett barn och utan vagn :D
så får Tindra göra samma sak på onsdag eller torsdag :)
Där kom jag på något bra :D

Har ju lovat henne att få börja ridskolan när hon fyllt 4år..men tänkte lära henne själv alla grunder först så hon får va med mig på emaus i början :) kommer ihåg när jag var 7år och gick där...det roligaste jag visste :)

Nä nu ska jag kolla upp vad dom har för öppet tider och busa lite med Tindra som e vaken medans Emelina somnade i soffan :)

nyss kommit hem..

Har varit på maxi och storhandlat mat, min farmor hjälpte mig TUSEN TACK!!!
Barnen var supersnälla i affären..2 små änglar faktiskt :)


Handlade för nästan 1 500kr och då fick jag med ingredienser till tonfisksallad, jordgubbstårta och taccos..och lite annat mindre nödvändigt,..vet inte hur jag bar mig åt..trodde det skulle bli mycket dyrare än så ju :S

Köpte sånna miniflaskor med schampoo och duschbreme SOM JAG GLÖMDE HA MED MIG SIST GÅNG TILL BB..haha den här gången vill jag inte behöva gå ner till sjukhus frisören för att låna schampoo..haha eller rättare sagt personalen fick göra det :)

Börjar känna mig riktigt förkyld.bra att det kommer nu för då slipper jag det säkert på ett bra tag sen när bebisen kommit ut :)


Snart kommer min bror med bilbatteriet...stackarn han måste stå där i kylan en stund tills bilen värmts upp så han kan få loss den icke stängda-fastfrusna-dörren. :)

Har besiktning på den i början på mars..det värsta jag vet med en bil jag inte besiktat förut.
Vet att den ryker på bakdämparna :/ och sen kommer sommardäcksbytet på 550 kr med förvarings avgift kort därefter :/ och skatten får vi ju inte glömma...jippie...not!!!
Bil borde klassas som en -behöva-grej i alla familjer, och att man inte ska betala skatt på det!!

Nä nu ska jag se på tv..för det e sällan jag har tid med det..har sånna comhem kanaler men har kommit på att jag kollar ju aldrig på dom....skärpning tror jag!


Tindra gick loss på lampan nyss :)

Tindra satt och bankade i elementet för en stund sedan...och sen hörde man bara hur något krashade..
då har hon lekt med sladden till lampan som var ny så sladden gick inte att koppla i som tur var.
Men när jag går och kollar vad som hänt så hör man tindra säga "det var inte jag" så himla oskyldigt haha...så har hon glassplitter i håret men det gick bra som tur var.

Fick sovit ut ordentligt inatt så är pigg men ändå trött..kan inte förklara riktigt.
Men förvärkarna var inte kvar när jag vaknade iallafall:)

Efter middagen blir det nog storhandla på maxi, känner inte riktigt för det men det behövs.
Jag vet hur ont det kommer göra sen när jag kommer hem, och hur jobbig natten kommer bli för man kan inte röra sig en millimeter.
Inatt kunde jag röra mig utan att det gjorde så ont..var nog därför jag somnade oxå :)
Men ser inte fram emot sjukgymnastiken efter förlossningen :/ När ska man ha tid med sånt?

Tänkte gå och lägga på en ansiktsmask och koppla av en tio minuter, barnen leker på sitt rum just nu och verkar ha jätte roligt :) Och igår lekte dom häst haha :) men dom kan leka längre stunder utan att bli osams och det e roligt att se :)

Bilen dog :/

Det märks att jag INTE har några iq.......nämnde förut i inlägget som jag fick ta bort att bilen inte startade...tro fan det när jag glömt stänga ena dörren bak så batteriet laddat ur..lamporna har ju stått på då :/
Min bror har beslagtagit batteriet på laddning..och jag intalade honom att han skulle åka till bilskroten o köpa två bakdämpare med för dom e heeelt slut..låter inte bra alls :/

Nu kokar jag broccoli..tänkte att det kanske hjälper mot hb att äta järnrik mat... med lite smör och salt så går det nog ner :)

Tål inte järnkapslarna eller brustabletterna så får tänka på kosten istället.

Jag var nere i kiosken förut för att köpa godis till 2 besvikna barn som inte kunde vänta till i morgon.. så precis när jag ska gå ut ur kiosken säger han som äger den "vänta lite jag har något till dej"..jag bara va???

så kom han ut med arabiska magdans saronger med sånna grejor som låter på och typ öste på mig sånna...så sa han vänta den här färgen passar dej haha...ok han hade nog rätt där för turkosblå e min färg :)
Han var nog lite generös för jag tolkade åt han till vägverket förra veckan haha :)

Kan säga att det stod folk i trappuppgången som väntade på hissen som nog undrade varför jag gick där med massa sånna gravid och allt haha

Hade riktigt abstinens på is förut...och dom var heelt slut..nu är dom äntligen klara så ska vräka i mig några innan jag går till kojs...

busig
Busfia

söta
Tindra spelar spöke :)

suris
Nu förstår ni kanske varför man inte kan bli arg på henne :P

Natti <3333


Fixat :)

Fick fixat det nu..jag som råkat trycka på någon knapp som döljer texten så blev det så o allt försvann :S fick ta bort ett inlägg ja skrev förut bara så löste det sig..

Frågestund!!!

Ni kan fråga precis vad ni vill!! Svarar på alla frågor :) Jag har ett fel på bloggen som gör att texten blir såhär...ska försöka fixa det... kram

Har två bråkiga barn idag :)

Har haft en kompis här med sin son på besök :)
Men mina barn var lite griniga och trötta så dom bråkade lite.
Nu är dom jättegriniga så bestämde att en powernap kanske skulle passa bra medans jag lagar maten.
Emelina gick självmant och la sig men Tindra sitter och leker på sitt rum haha..får gå in och övertala henne lite tror jag för annars får dom olika sovtider ikväll och vaknar olika tidigt imorgon.

Vi hade en liten diskussion om vad vi skulle äta idag.. Emelina ville ha köttfärs och jag ville ha kyckling.....vi gjorde till slut en deal och det blev kyckling haha :)

Har precis dammsugit golven o plockat undan leksaker..maten  e i ugnen och jag har som vanligt inget att göra under tiden :/ tänkte vila en stund sen runt fem eller något.
får hänga upp tvätt eller något tills dess :P

Hittade en så söt adidas dress igår till bebis men har satt ett inköps stopp nu fram tills räkningarna är betalda så jag köpte inget av det jag hittade :( hittade även snygga mjukisbyxor det var någon kampanj.
Vi kanske ska åka till godislandet i slutet av månaden så får spara pengar till det, och det kommer säkert extra räkningar den här månaden som tv licens och sånt...så blir en sån här snål månad känner jag haha :)

Fick ringt försäkringskassan om föräldrapenning blanketter...för dom var så sega med att skicka ut så jag fick ringa och be om dom..nya regler som försenar allt.


sooooova...

Nu är jag trött och ska gå och sova nu..
men tänkte bara berätta en rolig sak Tindra sjöng igår...

jag pratade med mamma i telefon och så börjar Tindra sjunga för sig själv "mamma älskar mejj" så gulligt och hon lät så stolt när hon sjöng det haha.....hon har blivit rejält mammig sen jag lät henne sova i min säng.
Men det e sååå mysigt att dom sover i min säng..
Hon hade även skällt ut dagis fröken i förrgår för att hon inte fick ta en boll från ett annat barn så blev hon jätte arg och sa JAG E ARG PÅ DEJJ och gick iväg och surade och slängde iväg dockan haha

Hon vet att jag inte kan bli arg på henne så hon testade väl där :)
Om hon gör något dumt hemma så slutar det alltid med att jag i slutändan skrattar för hon gör något gulligt...eller skyller ifrån sig på nån som inte ens e här eller på katten.... så det går inte att bli arg på henne helt enkelt. Sen lyssnar hon extremt bra oxå..hon e väldigt lätt med allt så det e sällan man behöver säga till henne och det tycker ju såklart inte Emelina om så hon skyller gärna ifrån sig på Tindra haha :)

Nu ska jag vräka i mig isbitar...e helt besatt av is..med citron droppar i....
Sen blir det sova :) Natti <333

Dagens bilder :)

lika?
Är vi lika? :)

emmis
Emelina somnade i soffan med båda snuttisarna, nya dockan och sina favvoskor :) <3333

katten
Våran underbara katt <3333


I morgon kommer en kompis hit med hennes son kl 11, så då blir det lek tajm för barnen :)
Efter det vet jag inte vad vi ska hitta på..skulle vilja utnyttja pulkabacken här utanför lite men min kropp säger nog ifrån där :(


Ska till familjerätten på onsdag, e lite nervös för hur pappan ska ta detta med vårdnad/umgängesrätt etc.
Han verkar inte riktigt ha fattat....:/


Just nu :

1. Massari- real love  min favoritlåt just nu :) eller a sen i somras till och med :P
2. Spara pengar till legoland :)
3. Lee stafford produkter...grymt bra :)


Detta gillar vi inte:

1. Fritidskortet gäller endast till man är 20 år...vi andra då?
2. Snöööööö.......om alla går ut med var sin hårtork så utrotar vi den :P
3. Införskaffa rökförbud utanför alla entre ingångar..man spyr ju nästan när man går in eller ut någonstans :/


Har fått sammandragningar typ heeela tiden :/ så fort bebis rör sig så får jag en sammandragning...
jag gissar på att han kommer lite tidigare än bf men vi får se :)



Dammsugit och tvättat...

Beckah länkade till hello kitty sidan i kommentarer, där kan ni kolla :)

Nu har jag dammsugit alla golv, tvättat, torkat av ytor, disken e i maskinen, masrvins buren är städad...ja bara soporna som skall ut :)
Och allt detta tar max en timma om dagen...och då är det rent hela tiden och man slipper tänka på det :)

Lite tips till alla småbarns föräldrar:

1. Man plockar undan allt efter sig när man går iväg till dagis..tar tre minuter.(pyjamas ska i tvätten, vällingflaskor i disken etc.)

2. Man går ut med sopor, sätter på en maskin disk och tvätt när barnen e på dagis, jag gör det och går sedan till stan och gör olika ärenden, men så kanske man inte ska göra ifall maskinerna går sönder haha :) Men man säger till sig själv att man fixar det INNAN man går någonstans.

3. När barnen kommit hem från dagis så vilar jag 30-60 min lite olika beroende på vad man känner att man behöver...medans dom ser på playhouse disney.. för att sedan orka med att dammsuga alla golv (vi har katt och marsvin...blir mycket hår annars), torkar av bord och bänkar, rensar kattlådan, plockar undan leksaker..etc. Allt detta tar max en timma...

4. Lär barnen att dom skall plocka undan efter sig, och dom får gärna hjälpa till och blir då belönade. Mina är jätteduktiga med det nu och städar självmant varje gång. Men det tog ett tag och man får vara stenhård med det, och tala om varför man ska plocka undan och hålla det rent och fint.

5. RENSA!!! innan man gör allt det här så måste man rensat ut allt onödigt annars e det lika stökigt om en timma.
Jag rensade ut 2/3 delar av barnens rum, gav bort saker jag samlat på mig..och hivade ut massa onödigt..och möblerade om lite småsaker för att få mer öppna ytor. Skaffa bra förvaring. Ett tips är att rensa varje rum 2 gånger, för första gången tänker du.."men den här e ju bra till...." osv. andra gången väljer du bort nästan hälften..och sorterar resten.

Hade jag inte rensat ut så mycket så hade det varit stökigt dagen efter.



efter det lagar jag mat....för barnen äter frukt och sånt när dom ser på tv.
Och sen får dom leka en stund innan dom skall sova kl 8. Sen har jag egentid mellan 8-24..e kvällsmänniska så kan ej somna tidigare än så.

Men gör man såhär VARJE dag så mår man mycket bättre och hinner med så mycket annat...:)
Sen har jag en städfirma som kommern EN gång varannan vecka..alltså 2 fredagar i månaden
Dom tar kakel och badkar och sånt...sånt som tar sån tid ifrån en annars..sen städar dom ju allt givetvis men just kakel och sånt e skönt att slippa.
Man har skattereducering på 50 procent som dras av direkt :)


Jag e så seg idag :/

Försov mig 12 minuter haha..det kunde varit värre, men hann med allt ändå och kom precis 12 minuter för sent till dagis men jag fick gå i slowmotion eftersom det gör så ont att gå.
Sen var det meningen att jag skulle följt med Marie till torp en sväng för hon skulle handla mat men hon hade försovit sig och kom efter tre timmar hahah..så vi gick runt i stan lite.
Jag fick äntligen hittat en spray som skyddar håret mot plattång, och i min favorithårvårds serie med..perfekt.


Hann slänga i mig en cheesecake med från expresso house...dom gör världens bästa cheesecake men det e tyvärr dyrt där :/

Sen vill jag tipsa om att Lindex harn en svart kjol med dragkedja fram som liknar top shops kjol..men för 200 nånting :) skitsnygg

Och B-young har fått in jättefina kläder bl.a en spetsjacka i svart för 499 eller 399 eller något sådant.

Beckah länkade mig en sida igår där dom sålde hello kitty saker frå USA billigt.
Kommer ej ihåg adressen men dom hade badrumsmattor där med hello kitty som jag letat efter länge :) Frakten var 4-6 dagar och det blev ca 200kr billigare än vad jag räknade med.
Ska länka den adressen här när ja hittat den.

Hämtade två glada barn från dagis för en timma sen...dom har precis vräkt  i sig vindruvor haha..
Nu vill dom se på playhouse disney så jag får offra tvn en stund till dom haha ...
kram<333

Svar på tal..

Hejsan.
Nu har jag följt din blogg ett tag så tänkte slänga iväg en kommentar med. :)
Så söta flickor du har, och hoppas att foglossningen släpper lite så du kan röra dig. Det är ett rent helvete, jag hade enormt mkt själv men det är värt det i efterhand ju men inte så skoj :)
Måste bara fråga vart har du köpt den blåa mysdressen? Det är väl vuxenstorlek i den? :P Söt va den iaf och letar efter en liknande själv.
Hoppas allt är bra med dig annars. / Emma


Svar: Hej Emma!! Jättekul att du läser min blogg!! :)
Den blåa mysdressen är köpt på cubus, skall kolla priset och återkomma med det men den var inte så dyr. Ja, det är vuxenstorlek på den :) Den är snyggare i verkligheten :)
Mvh Anne


Svar på tal...

Fick en tyken kommentar från någon som inte vågade stå för vem hon var..men hon undrade iallafall hur jag hade råd med nya möbler osv när jag gick på soc.. hon var sur för att hon inte hade det bra ställt och undrade hur jag fick ihop allt..


Svar: Jag FICK hjälp av soc därför att skolan glömt skicka in mina betyg till csn vilket förstörde så jag inte fick studiemedel. Dom gjorde ett undantag där eftersom jag studerade, men dom kollade upp så jag gjorde det jag skulle, sökte även arbete under den tiden.
Jag sålde barnens möbler för att köpa nya möbler anpassat för ett rum för tre barn..handlade givetvis billigt så det skulle gå ihop.
Tapeterna var på rea..och min brors kompis tapetserade....
Och om du läser lite nogrannare i bloggen så ser du att det står rea under nästan varje inköp ;)
Det beror på vad man köper...jag har kontantkort och ringer endast för 75kr per månad så där har jag sparat 1 100 kr som jag kan lägga på annat.
Tänk på vad du kan ändra på istället för att klaga på andra!!!

Gårdagen..

Jag och Beckah åkte till torp vid halv tio..och någon var på väg att missa bussen haha (inte jag) :)
Jag köpte bla. en baby so real docka till Emelina, en stor hello kitty mjukis till Tindra, Lite långa linnen och leggings inne på Gina tricot, några fynd på HM till mig själv, hello kitty duschcreme och lotion, en ny mascara eftersom en viss person snodde den *host*....
Letade efter rosa uggs men hittade inga, drog till vero moda och bytade jackan och fick istället 2 snyggare jackor till samma pris :) sen blev det några fynd på kappahl och sen hem.
Beckah hittade några fina grejor med :)


På bussen hem kom beckah på att det hade vart skoj att åka till överby i trollhättan..efter en stund insåg jag att alla bra affärer ligger ju där så vi åkte dit.....
Efter bussbyten och hungriga barn så var vi framme och gick till needs4kidz och letade efter en emmaljunga scooter i svart/blå... blev informerad om att det var modell 07 haha det visste inte jag :)
Gick vidare till cubus (bästa affären för barnkläder)....hittade massor där inne bla en jätte jätte söt overall till bebben..  en rosa jacka till mig...nya jackor till barnen till våren...m.m
Vi gick in på deichmann sko men där fanns inget skoj för en gångs skull..
sen drog vi till MAX (offrade mig för beckahs skull) haha och sen åkte vi hem med några bussbyten och trötta barn :)




Några saker jag köpte :

blå..
En turkosblå mysdress..

angelos
Bebisens <333

jackan
Jackan..måste köpa rosa uggs...:/

fint
Gulligt nattlinne från cubus

jackor
Bytade skinnjackan mot dessa två :)

söta
Har blivit besatt av lila...haha

Måste lägga upp bilder på barnens jackor med för dom var superfina..typ allt jag köpte till dom var brunt och rosa. så himla snyggt ihop :) Men det var världens rea på cubus iallafall så köpte en del.

Har precis nattat barnen som inte alls är så pigga på att sova utan slåss istället :/
Hoppas dom somnar snart så jag kan städa marsvinsburen och kattlådan och annat sånt tråkigt...

Natti <333

Hemma från Bm

Var hos bm idag och tog frivilligt ett blodprov haha..men hb visade sig bara bättre än förra gången :)
Hon kände lite på magen och mätte....så försökte jag förklara hur ont jag hade, var och att jag i princip inte kunde göra någonting och undrade om det var något fel....så sa hon att hon visste precis vad jag menade "att det kändes som att gå med en melon mellan benen" och det e precis så det känns plus att det bränner hela tiden. Så sa hon det e nog för att huvudet ligger där..jag bara nää sist jag kände låg den på tvären...hon bara men jag kände det där nu tyckte jag...
och hon hade rätt..bebisen hade nu vänt sig med huvudet neråt och jag började inse att 7 veckor kvar e inte lång tid :S
Sen kom vi fram till att bebben är ungefär lika stor om inte större än Tindra var.vi kollade alla graviditeternas kurvor.
En dryga 4 kilos bebis alltå.....jag kommer dö haha :S
Tror jag vägde 64 kilo så har gått upp 14 kilo sammanlagt så jag blir nog inte så tjock som jag trodde trots allt :)

Sov ingenting inatt men det har jag mig själv att skylla efter att ha varit på 2 köpcenter hela dagen...då gör det ont kan jag lova.. men jag fick dra på en glad min och gå upp imorse ändå :)

Nu ska jag ta det lugnt en liten stund medans barnen leker lite...så återkommer sen med gårdagens äventyr haha :)

Äventyr med beckah...

Tänkte att jag uppdaterar imorgon för jag är helt slut efter beckahs förslag om överby köpcentrum!!!!
6 bussvändor med 2 barn och gravid med jobbig foglossning..a ni fattar nog själva:)
Bm imorgon kl 10....hör ni inget av mig imorgon så dog jag av blodprovet moahaha nä då..
men ska ta ett extra prov för hb...blir väl dropp antar jag som med Tindra....ska försöka fuska till mig kryckor med för hade ni sett mig i morse på väg till dagis så hade ni garvat!!!
Tänk att  lite snö kan vara ett så stort hinder...speciellt i nerförsbackar :)

Natti <33333

Hemma :D

Bildbomb:

tindris
Tindra

emmis
Emelina

Magen
Angelo i magen..


Mee
Jag...

kitty
Hello kitty dusch draperi från det "hemliga paketet"

kitty
Hello kitty tvål pump oxå hemlig haha :)

Jackan
Ingen bra bild men det e nitar på där uppe...skall dock byta till en xs

kläder
Snygg tröja med leggings...

Boleron
Boleron..

crazy age
Fick hem avin på dom idag...tror ni jag blev glad eller?
Har ju som sagt bara crazy age jeans hemma :)

skor
Ett par rea skor... rosa går ju alltid hem..eller vad säger du ELLEN?? haha

ds
Fick syn på ett ds vid kassan...och dom hade ETT ROSA KVAR!!!
Kan ju låtsas att spelen är till barnen och inte till mig moahahah:)

:)
Fick hem denna skylten idag med :)

Dom hade tyvärr inga cheese cakes kvar när vi kom, nog fler som tycker om dom haha..
men det blev en el maco grande...förvånade va?! haha

I morgon blir det torp med Beckah..handla lite kläder på gina tricot, byta jackan, köpa ny mascara eftersom en viss person inte kunde låta bli den....äta pannkakor haha :)
Och på onsdag blir det barnmorskan kl 10....vet att bebisen inte vänt sig..den har roligt med att ligga på tvären just nu  :)

Köpte även en leksakstelefon som emelina tjatade till sig för 40 kr med fiffi på...och ett smyckeskrin med pärlor som vi ska pärla... och en spelgrej med nalleh puh till spjälsängen för 189kr..jättebilligt :)
sen köpte jag en snutte till bebben och en skallra med nalle puh...

Nu tjatar mina barn om youtube så det får bli emil i lönneberga en stund här.

kram :)

Ska ner till stan strax...

Ska strax åka ner till stan och hämta ut mitt paket (hemligt) ni får se sen haha :)
Men får ta en enkelvagn till Tindra och låta Emelina gå för dubbelvagnen går inte att köra i snön med foglossningen...hoppas hon går med på det..

Har lovat dom att äta cheesecake, och köpa nya pärlor så det blir väl så :)
Sen har jag blivit kär i en bolero inne på Vero Moda och en skinnjacka som dom har men får se hur det blir med det...

Hörs senare :) kram

Färgat håret...P

Den här bebben måste ha en stark längtan ut haha den trycker neråt och sparkar som en galning där inne.
Men med förlossningsrädslan från Tindras förlossning så får den gärna stanna kvar 7,8 eller 9 veckor till OM foglossningen inte blir värre.

Färgade håret förut...rött underhår och blondt ovanpå..

:)
Amatör färgning kallas det haha :)

Jag fick pallrat mig ner till stan till slut, Beckah hjälpte mig hem med vagnen som tur var :) Tack gumman :)
Idag kom Beckah och kom på en briljant idè att köpa pizza haha :)

Men så ni vet..jag har inte bloggat för jag inte haft något att blogga om..haha..

Natti <333

Ska börja gömma lördagsgodiset !!!

Har två smarta barn som vaknade tidigt imorse...dom frågade om dom kunde gå och se på tv och jag sa givetvis okej. Och jag hör ju vad dom gör hela tiden för det är vägg i vägg och öppna dörrar.
Men sen kom dom in och frågade om det var lördag idag och jag svarade ja..MEN ni får inte ta lördagsgodiset förrän efter maten.

När jag går upp en liten stund senare springer dom in på sitt rum så jag förstod ju att det var något.
Ligger två länsade godispåsar i soffan haha och jag fattar inte hur jag hade missat att höra att dom tog dom  ..barn är ju inte särskilt tysta av sig.
Tror att Emelina var hjärnan bakom det hela :)


Ska gömma det bättre nästa gång..

Jag har börjat fundera lite på hur jag ska lyckas ta mig ner till stan för att handla mat, hur jag ska få barnen till dagis osv dom sista 7 veckorna innan bf. Foglossningen gör alltså så ont att jag stor del av dagen inte kan gå överhuvudtaget. Minsta rörelse och jag skriker till. Det känns som att bebisens huvud är på väg ut (vilket det naturligtvis INTE är)..men tänk att gå med den känslan hela tiden..plus att benen stelnar till och det smäller till i fogarna och allt låser sig.

Ska göra ett försök med att handla idag..tar ju bussen men det hjälper inte så mycket ändå. Och sätter jag mig ner eller står still så kan jag inte gå sen...

Och jag trodde jag visste vad foglossning var när jag väntade Emelina och gick med sånt stödband..det var ingenting mot det här :S

Nu pajade barnen precis tapeten i deras rum som givetvis var nytapetserad :(
Dom satt och åt smörgås och hade tagit mackorna och dragit på väggen i hela rummet och det går ju såklart inte bort :( Där rök den tapetseringen.

Nu pajade foglossningen totalt när jag gick in i barnens rum så det blir nog inget handla ändå :S
Har en super arg emelina som jag får gå och ta hand om nu men hörs sen :)

Barnen..

Barnen äter smörgås..

emmis
Emelina

emmis
Emmis

barnen
Tindra fastnade inte riktigt på bild :D

tindra haha
Hon är typ alltid så glad :)

katten
Tequila

Vad ska man hitta på?

Ätit, satt igång diskmaskinen, städet tog dom ju imorse...a vad ska jag göra nu då? :S
Roade mig med att ta lite fula bilder på mig som ja tänkte ni kunde få se haha
En viss carro tyckte jag var svullen i ansiktet och det stämmer nog fanimej :S  :)

bebis
Angelo i magen....

moahah
Ingen kommentar..

and i
Dubbelhaka iaf :) haha

grönt
Vardagsrummet...

hallen
Hallen.....Ja...jag har vagnar överallt...

kitty
Hello kitty haha :)

I want my hårförlängning back :)
Ska beställa ett nytt set med clips snart :)

Plattar ju ständigt sönder mitt hår eller aah det blonda går sönder men inte det bruna :S


Får lägga in lite bilder på barnen sen för meningen är att dom skall sova middag just nu men hör att dom leker för glatta livet :) haha

Foglossning..blir hemma dag idag...

Den jobbiga foglossningen som blev värre igår kväll var inte lindrigare när jag vaknade imorse.
Så det blir att stanna hemma idag för det gör så ont så jag kan knappt röra mig.
Att gå ut med en dubbelvagn som ej är körbar i snön är inte ens att tänka på när jag inte ens kan ta två steg utan att gnälla.

Städfirman var här förut, och som vanligt var hon supersnäll, busade med barnen, tvättade, tog bort kritstreck på bordet...ja massa hon inte behövt göra men ändå gjorde för att vara snäll :)
Nu lagar jag mat..det blir köttgryta med morötter och ris..och Emelina har satt igång som en brandvarnare ungefär...hon är trött och då blir det kaos med en gång.

Blir att sova middag efter maten för hennes del tror jag.

Nu ska vi äta.. hörs sen!

Äta, tvätta, äta, tvätta, äta...ungefär :)

Haha har kommit på mig själv om att jag äter i princip hela tiden, och hittar gärna på ursäkter för mig själv så jag kan äta utan att få dåligt samvete :)
Äter så fort jag gjort någonting som tex lägga i tvätten i maskinen- äta......plocka undan leksaker...äta...haha


Imorgon kommer städfirman kl 10 och ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka den tjejen som brukar städa här, det senaste var det en annan som inte alls var lika bra:(
Men nu så...hon e så snäll ioch tvättar åt mig och flyttar om lite saker så det blir snyggt haha :)

Men lite pinsamt för det e inte stökigt någonstans direkt..haha

Men barnen har ju inte dagis imorgon så vet ej vad vi ska göra just då...e sugen på att stryka kläder av någon konstig anledning så det blir väl säkert vika och stryka kläder.

Nu ska jag bädda rent i sängen och SOVA.. Natti <333

Försov oss nästan...

Vaknade kl 08,00 imorse och skulle vara på dagis kl 9..och vi måste ju GÅ dit för det är för mycket snö för att kunna köra vagnen i backarna..så en kvart går ju åt till att gå.
Men otroligt nog kom jag bara 10 min för sent..och då hann jag duscha, sminka mig, platta håret, klä på barnen, ge dom frukost, klä på ytterkläder m.m Nog rekord haha :)

Åkte till ÖB med ellen och hennes mamma vid halv 12, handlade 2 plast backar i rosa och lila att ha sockar och sånt i i barnens garderob.. här gäller smart förvaring för att det inte ska bli rörigt...

Köpte även en ansiktskräm, lördagsgodis till barnen och till mig själv..
ansiktsmasker, duschcreme och ljuslyktor i rosa med hjärtan på :)

Sen åkte vi till en restaurang och åt pannkakor....

Och nu har jag precis lagat mat, hängt upp tvätt och lassat in nästa....

Uppdaterar senare :) puss

Lättare sagt än gjort...

2 sekunder efter jag loggade ut från bloggen vaknade nummer ett som i sin tur väckte nummer två.
Så lägga sig i tid för att vila ryggen gick inte hem idag :S
Nu är dom tillbaks i sina sängar men sitter glatt med en målarbok som jag ej får ta, men bara dom infinner sig i sängarna till att börja med så blir det steg 2 sen.

Tänkte roa er med att berätta 5 saker som ni INTE visste om mig :D


1. Köper schampo, inpackning och balsam hos frisören INTE i mat affären för det är värdelöst. Lägger ut över 500 kr vid varje köptillfälle....am i insaint? :)

2. Det händer att jag köper kläder på ungdomsavdelningen på HM för strl 170 och 34 e väl samma mått?! haha och MYCKET billigare där........ sist gång var i förrgår när jag köpte en snygg tjej slips på lindex till Emelina som jag sedan tog själv haha :)

3.  Använder HM s egna smink..dock inte mascaran. Men 49 spänn för en foundation e väl inte fel?!
Och det e för att jag tycker att det är bra...alla andra blir fläckiga :)

4. Hårfärgningen jag använder heter Cameleo och kostar 29kr på willys, den håller jättelääänge och färgen försvinner inte. Super!!!

5.  Använder endast crazy age jeans för dom e grymt snygga.....

Men det här har ju inte ni läst...haha


Känner mig lite halvdöd..:/

Vet inte varför men har fått jätte ont i magen och i ryggen, kan inte sitta upp och inte stå, definitivt inte gå för foglossningen e som värst på kvällen.
Men har ju 2 (nämner inga namn) som absolut ska vägra sova...har sprungit till deras rum 7 gånger nu sista kvarten, och det gör ju inte saken bättre. Grinade nästan sista gången jag gick in för ryggvärken e näst intill ohanterbar.

Men är man gravid tre gånger så tätt så säger väl det sig självt kanske att kroppen inte tål hur mycket som helst.

Nu verkar det tyst i deras rum och om dom somnar nu så är det rekord!!!
Fick göra en deal med emelinas dagis fröken att hon inte skall sova middag där för då somnar hon inte på kvällen utan man får helt enkelt se glad ut kl 2 på natten när hon e grinig men ändå inte vill sova.
Och på dagis är hon inte ohanterbar som hon är här hemma mot mig. Men flera som sagt att hon blivit bättre och vissa dagar ser jag att hon har lugnat ner sig väldigt mycket mot förr.
Ett tag var det ju kaos och ville inte att Tindra skulle ta efter.
Tindra är ko lugn i allt och lyssnar på allt i princip, förr var det tvärtom när Tindra hade kolik och Emelina var 14 månader och jätte lugn.
Men Emelina är den som gör sönder saker för att få uppmärksamhet eller skadar Tindra för att jag ska se henne när hon tror att jag är upptagen med något annat. Gick så långt att jag fick åka till akuten några gånger för hon var på Tindra hela tiden, och alltså ordentligt..

Men nu skriker hon istället när hon inte är i centrum..tex om jag pratar i telefonen eller betalar i kassan... eller häller ut något på golvet för att jag ska se henne om jag tex städar. Så det är ju en klar förbättring. Många tror att mina barn är så himla lätta men tänkte bara tala om att så är det inte även om det kanske sett ut så.
Ibland om vi kanske äter på restaurang eller något så kommer ofta folk fram och säger gud vilka snälla lugna barn du har som sitter så fint och äter det gör inte mina.....då blir man nästan lite ledsen fastän man borde bli glad..för dom vet ju inte hur dom är egentligen utan dom har bara sett att dom satt still just då...annars är det tallrikar som flyger i golvet och dom springer gärna runt hela restaurangen men JUST DÅ var dom lugna. haha det är en sån typisk grej som händer alla.

Eller som när Tindra var liten och hade kolik...när vi var i en affär och hon var så utmattad av allt skrikande eller kanske fick syn på något och var tyst i några sekunder så sa folk...oj vad lugn hon är.... man bara NÄÄÄÄ hon har kolik..fast det säger man ju inte haha :)

Men annars har jag haft väldigt tur med mina barn måste jag säga... dom är väldigt duktiga...säger alltid tack för maten, tack om dom får någonting, förlåt om dom gjort något dom inte borde, frågar alltid innan dom gör/ vill ha någonting. dom VET att godis är endast på lördagar osv...Och dom är så himla gulliga om jag tex är sjuk då vill dom hjälpa till och vara där och mysa :)

Emelinas temperament beror på att jag skämde bort henne för mycket när hon var liten innan Tindra kom. Sen när Tindra kom och skulle dela mig med henne så började allt. Och nyligen flyttade jag in Tindra till min säng och då blev Emelina så här för att hon även måste dela mig med tindra när dom sover.
Tindra har inte varit lika bortskämd eftersom jag gjorde det misstaget och lärde mig av det.
Så hon kan enkelt dela med sig av saker och blir inte så arg som sin syster i vissa situationer.


Idag kom min dammsugare och mixer som jag beställde från expert :) Dammsugaren var av en nyare version än den gamla och var mycket bättre så är hel nöjd :)
Ett MÅSTE eftersom marsvinen skvätter ut sågspån och barnen smular saker på golven :) underlättar mycket :)

Mixern är mest för att krossa is eftersom jag är så besatt av att äta is haha

Annars har det inte hänt så mycket...har handlat mat med ellobello och hennes mamma..fixat disken, plockat undan.och sen sa min rygg ifrån i princip. Precis efter vi ätit som tur var.


tindra
Gammal bild. Tindra i sin favorit t-shirt:) notera huggtänderna haha :)


emelina
Emelina

bebis
V. 32+0

32+0
Bebis :)


Bristningarna är sen Graviditeten med Tindra.


Nu ska jag lägga på en hårinpackning och vila ryggen för nu sover mina små :)
Natti <333333

Nu drar första dagis veckan igång!!!

Dagis börjar igen på tisdag, jag har ju kortat ner tiden till 15h/vecka eftersom jag känner att skolan inte är högst prioriterad nu med foglossningen och blodbristen.
Skall bli skönt att få lite egen tid som brukar sluta i städning, rensning av saker, handla haha men ska ägna lite tid åt att endast vila för det behövs nu när jag ej kan sova.

Läggdags "bråket" vi haft här hemma i ca två månader har äntligen fått en vändning och mina barn somnar :) Dock ett jäkla spring fram och tillbaka, men hellre det än fel rutiner.
Lagom till dagis med :) Och jag som kämpat för att få dom i säng i rimlig tid i ca två månader :)


Graviditet: Har börjat känna mig otroligt törstig hela tiden, till och med på natten går jag upp och dricker något eller äter is haha :)
Tröttheten är jobbig just nu eftersom jag inte har sovit på 3 dygn men inatt verkar det som att jag somnade till en liten stund. Tror att järntabletterna börjat verka lite för jag orkar ändå med saker.
Längtar så mycket till bebisen kommer nu, den verkar ha väldigt fasta rutiner där inne i magen haha....jag vet när den kommer vakna och när den kommer somna...alltid samma :)
Men jag har två orosmoln över mig....första är att jag minns hur mycket jag saknade Emelina när jag var på BB med Tindra...jag grät och hon grät..glömmer aldrig hennes min när hon hade hälsat på oss på BB och hon skulle åka hem och dom gick in i hissen :(
Och känslan att inte ha kontroll över barnen, utaqn lämna över det till någon annan.
Det andra är att jag ofta går och tänker på om jag inte kommer skaffa fler barn sen. Jag kommer ju ihåg Tindras förlossning och då sa jag aldrig mer...nu är jag där igen men blir det samma upplevelse så blir det inga fler barn sen. Hade tänkt 4 sammanlagt men det blir förlossningen som avgör det.
Och själva förlossningen går jag och grubblar på...den där epiduralen är ju värdelös ena gången och jättebra andra gången..ska jag ta den i onödan eller ska jag missa den när den kanske hade hjälpt:S E bebben större än Tindras 4120 gram :? :S

Inte konstigt att jag inte kan sova när jag går och tänker så mycket och samtidigt grejar här hemma.

Sen e jag så trött på nätterna och får för mig att det plingar på dörren. Jag rycker till av det men vet inte om det plingar på riktigt eller inte... har blivit så för att det en natt ringde på dörren hela natten och jag fick panik o blev jätterädd.. dock var det grannen som ville säga att jag glömt nyckeln i låset..men jag trodde det hade med barnens pappa att göra så jag satt knäpp tyst och skakade ungefär... och sen dess hör jag detta nästan varje natt...måste vara inbillning men det låter så verkligt att jag hoppar till :S Samma sak om hemtelefonen ringer...jag vågar absolut inte gå och kolla vilket nummer det är..så jag vågar ju inte heller svara. Mobilen har jag inga problem med..och är det dolt nummer så svarar jag givetvis inte. Men hemtelefonen står i hallen nära ytterdörren och går man dit så hör ju folk att man e hemma om man nu står utanför dörren. Blev så sen barnens pappa fick för sig att dödshota mig för att "skrämmas" lite...som då blev ganska överdrivet med uppbrutna dörrar och polisen höger och vänster, skyddat boende och annat onödigt på statens bekostnad.:S Sen dess är dörren och hem telefonen största farozonen hemma haha.. jag hoppas verkligen att jag kommer över det där.
För en gång stod polisen utanför ang ett besöksförbud och ville komma in..det plingade och ringde på telefonen då från dolt nummer. Jag stängde genast av ljudet på telefonen tills dom ringde från ett annat nummer och sa att dom stod utanför..lite pinsamt haha
Och detta handlar då om första halvåret av 2006 nu är det 2010 och jag är fortfarande sån...terapi kanske..hahaha

Nä nu ska jag gå in och pussa och krama mina sovande barn..är väl säkert så klantig så jag råkar väcka dom med..men dom är ju så söta när dom sover. Den här bilden är från igår :)

sötnosar
Emelina vaknade ca 10-15 min senare..haha


Godnatt :)

Nu avslöjar jag det...!!!!!

Tapetseringen är färdig och jag är super nöjd!!!
Resultatet ser ni här....

Köket
Köket: Barbord och stolar från IKEA ca 1400 för allt.

barnens
Barnens rum

del 2
Allt kom inte med...tapeterna är iaf lila förutom på garderoberna där dom är gula med nalle puh..

Vagnen
Och för er som missade det i bilderna ovan...JA..det är en KILLE :D

Vagnen kommer från http://annaaxel.se och kostar ca2995


Beställde även :

lila...

lila...

Till köket :)

Handlat, städat, diskat, tvättat...

skor
Spice girls varning? Dom va ändå snygga :) (249kr)

skor
Barnen fick var sitt par kängor (249kr)

Random
Vardags skor (149kr)

glitter
Från HM (ca 129kr)

Nu kan jag gallra ut lite skor med ur garderoben :)

Nu har jag städat, tvättat, lassat in disken i maskinen, handlat mat och nu skall jag försöka äta en semla..har mått så illa idag. Middagen fick inte stanna kvar länge i magen så hoppas semlan får det :) Jä*la järntabletter :(

Förlossning via bloggen?!

Kom på en briljant idè eller rättare sagt snodde den från aftonbladet.se....att ni kanske kan få följa förlossningen via bloggen :)
Jag tyckte själv det var spännande att läsa hennes blogg genom förlossningen, så tänkte göra likadant för det e ju intressant och roligt att läsa :)

Sen tänkte jag låta er gissa när bebisen kommer...kan tillägga att Emelina föddes några  timmar efter bf...Tindra föddes 1 vecka över bf...hmm jag gissar på 2 dagar över bf alltså 12e mars :)

Någon som klurat ut bebbens namn?


'''''' '''''

Nu kan ni klura vidare! haha :)


Jag
Tagen i gbg i februari

Jag får för mig konstiga saker haha

När man är gravid så kan man ju få för sig att göra konstiga saker, och det måste bli gjort gärna med en gång :)
Så jag åkte och köpte färg igår, sen hem och målade barnens säng med grundfärg 2 lager runt hela sängen (hur mycket som helst), sen idag tog jag den lila färgen (2 lager) och sen den vita färgen när jag kom hem.
Hade jag vetat att det var så mycket jobb så hade jag nog hoppat det haha.
Men häromdagen skruvade jag ihop hela sängen mitt i natten själv, och nog fan skulle jag ge mig på att måla den med :)!

Tänkte sy ett hello kitty draperi till sängens undre del med IKVÄLL..annars blir jag sur haha....

Vi har förutom min målning åkt till stan..jag e kär i min el maco grande meny med mycket is i colan som jag sen äter upp... var sugen på is när jag väntade Tindra med. konstigt att det är samma sak :)

Sen handlade vi lite mat absolut inget onyttigt!!!
Och nu har jag lassat in disken i maskinen, tvätten, dammsugit och skurat golv....funderar på att ta ut soporna..ska mina hormoner bestämma så är soporna ute om ca 10 sekunder haha :)



Sängen
Kunde inte få med hela sängen för då hade ni sett färgen i spjälsängen o fått reda på könet på bebben :) Me goes smart!
JA TAPETERNA SKA BYTAS (på fredag).. jag hatar dom...:)

Ny blogg!!!

Välkommen till min nya blogg!
Här kommer det finnas designade barnkläder att beställa framöver, även barn gardiner etc.
Kombinerar det med min vardagsblogg i ett så det blir roligare att läsa :)

Några ämnen det kommer handla om är :

- Barnen
- Graviditet och förlossning
- Inredning
- Vardag
- Mode
- Designade kläder
- Inspiration


Fyndade dessa 2 på rean igår :)

Fyndat på rean på HM
Hello kitty tröja från HM

Jeanskjol
Jeanskjol från HM

RSS 2.0