V38 imorgon :) (LÄS IDAG)

Var hos bm idag och lilleman har vänt sig ner...huvudet var till och med fullt rörligt när jag låg ner helt... när jag kollade igår så halv satt jag upp typ och då blir det ruckbart eftersom huvudet sjunker ner i bäckenet...tänkte inte på det.

Jag tror det kommer vara rörligt fram tills det är dax...
Beckah var med hos bm...hon såg helt förskräckt ut haha :D

Sen åkte vi ner till stan för att fika..ja ni vet cheesecake och juice moahhaa...
"råkade" även köpa ett set med bebiskläder inne på lindex..dom börjar få riktigt fina kläder där nu..det gillar vi :)

Fick till min förvåning se att jag fått 1500 kr på mitt konto igår...tog ut föräldrapenning 60 dagar innan bf så därför fick jag dom...det trista var att 925kr gick till tandläkaren..och resten på fredag då jag har tandläkartid :/ sånt gillar vi INTE haha
Det roliga var att tandläkaren ringde mig imorse och ville ändra min tid...och det var vad jag precis själv tänkte ringa o be att få göra... så när jag var hos bm passade jag på att gå dit för det e i samma byggnad...men jag råkade nämna att jag hade ont i en tand...så dom bokade in mig redan på fredag på en akut tid....och dom e ju inte billiga heller..... men vi skulle lösa det sen ifall det nu blir riktigt dyrt..

Imorgon kommer trygg hansa hit och ska berätta lite om deras barnförsäkringar.....har mina i folksam men kan vara bra att jämföra..det har man ju inte alltid tid eller kunskap till :/
så hon kommer kl 10...
och på fredag blir det storhandla med min gulliga bror som ställer upp och kör :)

Håller på att dammsuga...Tindra lyssnar på musik..och Emelina sover middag...
Tindra ramlade förut och slog huvudet i golvet..pannan verkar det som..så jag vill inte att hon somnar på ett tag så jag ser att allt är okej.

Emelina har tjatat om mina gamla monchichi dockor..ni vet dom där aporna...dom ligger i min mammas källare haha men jag får väl gå dit och leta fram dom..för hon lekte med en sån på dagis och blev kär i dom :)


kläder



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0