Muffins<3333

Nu verkar äntligen barnen ha lugnat ner sig efter att jag flyttade Emelina in till sin säng....dom lekte bara så det fungerar mycket bättre när jag lägger Emelina i hennes säng..och sen hämtar jag henne när jag går och lägger mig. :)


Emelina tjatade om en fiskgratäng så så blev det....tog en timma att göra vilket var mindre roligt haha...
Nu roar jag mig med att göra hallonmuffins som är inne i ugnen i väntan på att ätas upp haha

Bebis ska fortfarande upp och bända på mina revben..jag ska ta ett allvarligt snack med honom snart haha :) Hota med vräkning kanske moahahah

Grattis ELLEN på födelsedagen!!! 

Imorgon blir det spännande om bebis vänt sig rätt eller inte.... enligt vad jag känner så har han det..och han sparkar upp mot revbenen så det är ganska troligt..men bättre låta en specialist på det kolla :) Enligt mig är huvudet ruckbart men vi får se vad bm säger :)


Det onda i magen har gått över iallafall...men tanden e fortfarande ett orosmoment haha..e det något jag e rädd för så är det just tänder och tandläkare.... och i sånna här tider har man ju inte direkt råd att gå till tandläkaren hur som helst..har redan avbokat en tid och måste avboka en till :/
Man får typ välja mellan mat/telefon/hyra/el/internet och tandläkaren och andra sånna utgifter man inte alltid räknat med... och jag måste få gjort en nollställning innan man kan utnyttja den där tandvårdsgarantin..men bara den kostar ju multum....vi skyller på regeringen ;)

Nu ska jag mumsa i mig hallonmuffins..jag hör en tjatande Tindra inne i sovrummet som bestämt vill ha muffins....sen blir det tv:n för min del...... men bjuder på dom här först:


muffins
Nybakade i skrivandets stund :)

katt
VARFÖR alltid i rentvätten??!! morr

emmis
Efter ett glas oboy haha

emmis
Förvånad..?

tindra
Tindra

modell?
Emelina igår

emmis
hmm..?

jag
Tjockisen haha :D

Kommentarer
Postat av: Ellen

åååh tack anne :D haha har inte sett gratulationen förrän nu :P

2010-03-05 @ 00:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0